1 pastaie de vanilie
2 lamai mari
12 linguri zahar
1 cana apa
Preparare:
Pastaia de vanilie se taie pe lungime iar mijlocul se razuieste intr-o cratita mica, in care se adauga zaharul si apa. Porneste focul si lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana cand se dizolva zaharul. Adauga sucul de la cele doua lamai. Lasa la racit la temperatura camerei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!