1 pastaie de vanilie
2 lamai mari
12 linguri zahar
1 cana apa
Preparare:
Pastaia de vanilie se taie pe lungime iar mijlocul se razuieste intr-o cratita mica, in care se adauga zaharul si apa. Porneste focul si lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana cand se dizolva zaharul. Adauga sucul de la cele doua lamai. Lasa la racit la temperatura camerei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!