1 pahar (de 200 ml) faina
1 lingura zahar pudra
1/2 lingurita praf de copt
putina sare
3 linguri rase unt la temperatura camerei
1/2 pahar lapte
Tarta cu pere si scortisoara: Crema de pere
1 borcan mare cu compot de pere
3 linguri rase amidon alimentar sau faina
1/2 lingurita scortisoara
Tarta cu pere si scortisoara: Preparare
Se scurg perele de sirop si se taie bucatele mai mici, se adauga scortisoara si amidonul si se da la foc slab, amestecind continuu. Se lasa sa clocoteasca compozitia doar un minut, dupa care se toarna intr-un vas de yena. Separat, intr-un castronas, se cerne faina impreuna cu praful de copt, zaharul si sarea, dupa care se adauga apoi laptele si untul. Se amesteca bine. Se ia cu lingura din aluat si se aseaza deasupra fructelor calde, sase gramajoare. Se introduce vasul la cuptor la foc potrivit cam 25-30 minute sau cat este necesar.
Cand se prepara coca se poate incorpora, la dorinta, 1/3 pahar cascaval ras.
Tarta se serveste calduta.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
