Totusi, mancarea gatita in casa este mult mai satioasa, contine multe condimente si este bogata in grasimi, avertizeaza medicii de specialitate.
Cel mai des intalnite griji ale romanilor privind alimentatia sunt cele legate de cantitatea de E-uri/ conservanti din produse, numarul de calorii, cantitatea de zahar, hormonii de crestere si provenienta produselor.
Pentru romani, manacarea sanatoasa se traduce prin: fara zahar, fara grasimi, fara E-uri, neprocesat, natural, "din curtea taranilor", verde, proaspat, curat, combinatii corecte, cumpatare, echilibru.
La capitolul "cele mai respectate mese ale zilei", pranzul este masa peste care romanii nu prea trec peste, chiar daca timpul nu le permite decat sa manance ceva rapid, pe fuga. Cei mai multi dintre romani asociaza pranzul cu o masa calda, de obicei o supa urmata de felul doi, uneori si de desert.
Micul dejun este masa peste care sar cei mai multi dintre locuitorii romaniei, in timp ce cina obisnuiesc sa o ia in familie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
