Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci champignon;
- 2 cepe;
- 4 catei de usturoi;
- 4 rosii;
- 100 ml vin alb;
- sare si piper;
- patrunjel.
Mai intai pregatim toate ingredientele, astfel incat sa le avem la indemana.
Spalam ciupercile, le curatam de pielite si le taiem feliute subtiri. Ceapa o tocam marunt, iar usturoiul il zdrobim.
Intr-o tigaie in care am incins ulei, calim ceapa si usturoiul, adaugam ciupercile, rosiile taiate cubulete, sarea si piperul si stingem cu vin alb. Lasam sa fiarba putin, dupa care adaugam apa cat sa acoperim ciupercile, punem capacul si lasam la foc mic sa fiarba pentru 25 de minute. La final adaugam patrunjel proaspat tocat marunt.
Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!
Foto: www.tasteofhome.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii







































