Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Tocanita de ciuperci: o reteta de nota 10

Tocanita de ciuperci: o reteta de nota 10
Tocanita de ciuperci: o reteta de nota 10

Tocanita de ciuperci este foarte hranitoare si se prepara rapid. Pentru aceasta reteta va recomandam sa folositi ciuperci proaspete, nu la conserva.


Iata o tocanita de ciuperci foarte aromata, cu putine calorii, ideala in curele de slabire. Puteti folosi ciuperci champignon, pleurotus, hribi, ghebe.

Ingrediente:

- 1 kg de ciuperci champignon;
- 2 cepe;
- 4 catei de usturoi;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a


Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 4 rosii;
- 100 ml vin alb;
- sare si piper;
- patrunjel.

Mai intai pregatim toate ingredientele, astfel incat sa le avem la indemana.

Spalam ciupercile, le curatam de pielite si le taiem feliute subtiri. Ceapa o tocam marunt, iar usturoiul il zdrobim.

Intr-o tigaie in care am incins ulei, calim ceapa si usturoiul, adaugam  ciupercile, rosiile taiate cubulete, sarea si piperul si stingem cu vin alb. Lasam sa fiarba putin, dupa care adaugam apa cat sa acoperim ciupercile, punem capacul si lasam la foc mic sa fiarba pentru 25 de minute. La final adaugam patrunjel proaspat tocat marunt.

Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!

Foto: www.tasteofhome.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tocanita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciuperci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciuperci champignon

Spune-ne opinia ta despre "Tocanita de ciuperci: o reteta de nota 10"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 + 10 =

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...
Fotografia nu este doar un hobby, poate fi si o metoda foarte buna de autovindecare, o terapie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0