Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Blugii colorati. Cum se poarta si cu ce se asorteaza

de Lavinia Rorich la 2017-06-22
Blugii colorati. Cum se poarta si cu ce se asorteaza
Blugii se poarta parca din totdeauna. Sunt comozi si rezistenti, iar designerii s-au intrecut in a-i transforma in pantaloni statement: asta putem spune de blugii colorati care au invadat podiumurile si, mai nou, si orasul. Daca te-ai plictisit de culorile clasice, iata cum iti poti inviora tinuta cu blugii colorati, cum se poarta si cu ce se accesorizeaza.


Cum se poarta si cu ce se asorteaza blugii colorati #1: CULORI NEUTRE SAU PASTELATE
Daca porti blugi colorati, tinuta iti va fi mereu corecta daca ii asortezi cu bluze sau tricouri in culori neutre (negru, alb, crem, bej, nude) sau pastelate. Si pentru ca e posibil ca rezultatul final sa fie destul de banal, nu te sfii sa asortezi la tinuta o bijuterie statement, o esarfa, o curea impletita, un cardigan mai colorat sau o jacheta de blugi.


Cum se poarta si cu ce se asorteaza blugii colorati #2: CULORI INTENSE SAU PASTELATE
Poate parea mai dificil de realizat, insa asortarea culorilor intense intre ele nu este chiar o arta in sine, deci e accesibila oricui. Stilul este indraznet si foarte la moda in ultimele sezoane. Regula de baza e ca toate culorile pe care le vei purta sa fie la fel de puternice; oricum, nu se recomanda sa fie mai mult de 3-4 culori intr-o tinuta. Daca nu esti prea sigura, alege o culoare complementara celei pe care o au blugii: rosu-verde, galben-violet, albastru-portocaliu.

Cum se poarta si cu ce se asorteaza blugii colorati #3: IMPRIMEURI
O tinuta foarte interesanta este sa asortezi blugii colorati cu o camasa cu imprimeu, buline sau dungi, semne geometrice sau flori de tot felul. Vei avea o tinuta foarte colorata, trendy si vesela. Ai grija cand alegi accesoriile: acestea nu trebuie sa fie prea opulente, ca sa nu contrasteze deranjant cu intreaga tinuta si sa fie in culori identice sau apropiate cu cele pe care le porti.

La blugii colorati poti sa asortezi mereu o geaca de blugi, un pulover cu nasturi, un bolero, blazer sau cardigan, pentru un plus de culoare sau, din contra, pentru atenuarea culorilor puternice.

Orice femeie are in garderoba o multime de pantaloni, dar trebuie sa recunoastem, toate avem o pereche de blugi preferati. Si tocmai pentru ca acea pereche ne place cel mai mult, o purtam cel mai des, deci o deterioram cel mai usor. Asta in timp ce celelalte 10 perechi de pantaloni stau asezate frumos pe raft in continuare.

Iata cum sa iti ingrijesti blugii fara sa ii deteriorezi>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.53 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre blugi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre poarta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Cele mai citite articole

Candidoza vaginala este o infectie cauzata de ciuperca Candida albicans. Conform Organizatiei ...
Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0