Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce lucruri remarca barbatii mai intai la o femeie

Ce lucruri remarca barbatii mai intai la o femeie
Se pare ca prima impresie conteaza. Sunt cateva lucruri pe care barbatii le remarca instantaneu cand vad o femeie pentru prima data. A le cunoaste poate insemna, desigur, a sti cum sa te faci remarcata. Iata ce lucruri se pare ca remarca barbatii mai intai la o femeie.


Daca ai parul des
Este vorba despre evolutionism aici. De cand oamenii traiau in pesteri, barbatii au fost atrasi de parul bogat, semn ca femeia este sanatoasa.

Daca zambesti sincer
Privirea ti se schimba atunci cand zambesti sincer, iar majoritatea barbatilor stiu sa distinga zambetul autentic, care transmite ca esti o persoana relaxata si amuzanta.

Marimea grupului din care faci parte
Nu vrei sa fii intr-un grup mare de prieteni, pentru ca ii va fi greu sa te abordeze, dar nici cu cea mai buna prietena, pentru ca se va gandi ca nu o vei parasi pe aceasta ca sa vorbesti cu el. Numarul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai iesit isi pot tine companie unul celuilalt cat timp faceti cunostinta.

Tonul vocii
Unele studii au aratat ca barbatii sunt atrasi de vocile mai inalte, probabil pentru ca - tot o explicatie evolutionista - acestea sunt un semn de tinerete si sanatate.

Proportia talie - solduri
Barbatii cauta instinctiv partenere pentru reproducere. Daca talia ta arata mult mai subtire decat soldurile, denota fertilitate. O curea lata va accentua acel aspect de clepsidra dorit.

Tenul
Barbatii asociaza un ten frumos cu o buna stare de sanatate mentala. Stresul si anxietatea favorizeaza aparitia imperfectiunilor pielii si aspectului nesanatos. Astfel, lotiunile si fondul de ten pe care le folosesti sunt intr-adevar o buna investitie.

Ce este fals la tine
Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de par, genele false si asa mai departe. Pentru barbati, acestea inseamna ca esti greu de intretinut.

Ochii
Oamenii se uita la ochii altor oameni mai mult decat la orice alta parte a corpului. Un machiaj dramatic il va face sa te priveasca si mai mult.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remarca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lucruri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0