Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii despre resveratrol, substanta care previne imbatranirea

de Sunt Fericita la 2016-05-19
Ce trebuie sa stii despre resveratrol, substanta care previne imbatranirea
Resveratrolul se gaseste in strugurii rosii, in vinul rosu ecologic, in fructele rosii si nu numai.


Asa cum probabil ati auzit, resveratrolul are efect antioxidant exceptional. Previne imbatranirea, lupta cu cancerul, cu obezitatea si nu numai.

Resveratrolul este deosebit de important si in lupta cu bolile de inima. Stiti cum se spune: Un pahar mic de vin de tara pe zi poate tine organismul tanar si inima sanatoasa.

In ce alimente gasim reveratrol? Cele mai puternice surse de resveratrol sunt strugurii, afinele, zmeura, merisoarele, murele si nu numai.

Interesant de retinut este faptul ca resveratrolul neutralizeaza radicalii liberi si inhiba oxidarea colesterolului rau.

Poate cel mai important lucru pe care cercetatorii ni-l spun este ca resveratrolul ajuta la inhibarea nasterii celulelor canceroase si distrugerea celor deja existente. Resveratrolul poate induce autodistrugerea celulelor cancerigene.

Atentie la faptul ca indicat este sa consumam alimentele care contin resveratrol si nu suplimente alimentare cu acest compus. Cel mai bun aliment este cel natural, de productie ecologice, pe cat se poate de mult.

Asa ca data viitoare cand mai mergeti in vacanta la tara, cereti cateva sticle de vin de tara, pur, fara zahar, fara coloranti si conservanti. Beti cu masura, cate un pahar mic de vin la cateva zile. Niciodata nu discutam despre excesele alimentare (inclusiv de bauturi) ca fiind miscari inteligente pentru organism.

De asemenea, nu uitati sa includeti in alimentatie si fructe rosii, fructe de padure, capsune, mure, zmeura, merisoare, afine, coacaze si struguri cat mai multi.

Sursa foto: Pixabay.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.64 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre resveratrol

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe rosii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe de padure

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0