Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dragi parinti, sunteti mintiti

Dragi parinti, sunteti mintiti
In ultima vreme au aparut iar epidemiile de pojar si de alte boli care puteau fi prevenite prin vaccinare, este vremea sa vorbim iar despre alegerile pe care le fac unii oameni. Dragi parinti, sunteti mintiti! Cei care spun ca actioneaza in interesul vostru si al copiilor le pun acestora din urma viata sub semnul riscului.


Pojarul nu este mortal. Ba da.
Varicela nu este asa o chestie. Dar poate fi.
Gripa nu este periculoasa. Ba da.
Tusea convulsiva nu este asa de rea pentru copii. Ba da.
Vaccinurile nu sunt eficiente in prevenirea bolilor. Dar 3 milioane de vieti sunt salvate in fiecare an prin vaccinare si 2 milioane de copii mor din cauza bolilor care ar fi putut fi prevenite prin vaccinare.
Infectia naturala este mai buna ca vaccinarea. Gresit.
Vaccinurile nu sunt riguros testate. Sunt cele mai testate produse medicale.
Vaccinurile declanseaza autismul. Fals.
Aluminiul din vaccinuri (un adjuvant, o componenta menita sa accentueze raspunsul imunitar al organismului) este periculos pentru organism. Dar copiii consuma mai mult aluminiu din laptele de mama decat din vaccinuri si este nevoie de niveluri mult mai mari pentru a face rau.
Daca alti copii se vaccineaza, eu nu mai am de ce sa o fac. Pe bune? In primul rand, vaccinurile nu sunt 100% eficiente, asa ca un copil vaccinat poate face boala daca este expus la ea (o forma mult mai usoara insa). Mai rau, exista copii care nu priemsc vaccinuri pentru ca sunt imunodeficitari sau alergici al componente. Si acestia depinde de imunitatea turmei sa-i protejeze. Cei care aleg sa nu-si vaccineze copiii nu ii pun numai pe acestia in pericol, ci si pe cei ai altora.
Adevarul este ca vaccinurile sunt cea mai mare realizare in planul sanatatii publice si unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru copilul tau.
Vaccinarea este unul dintre cele mai puternice mijloace de salvare de vieti si de crestere a nivelului de sanatate al umanitatii. Totusi, impactul imunizarii impotriva celor mai amenintatori agenti infectiosi asupra sperantei deviata este inca pus sub semnul intrebarii. Iata si de ce: influenta relativa a nutritiei si a bolilor infectioase asupra tiparelor demografice ale populatiei; posibilitatea ca vietile salvate multumita vaccinarii sa se piarda din cauza altor cauze; efectul pozitiv indirect al imunizarii asupra altor cauze producatoare de moarte. Numai ca studii indelungate efectuate in marea Britanie si tarile scandinave arata ca vaccinarea imootriva pojarului care a debutat la inceputul secolului al 19-lea a rezultat in declinul sustinut nu numai al mortilor provocate de acesta, dar si al ratei brute a mortalitatii si a contribuit la o crestere fara precedent a populatiei europene.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vaccin

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0