Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Minciunile pe care ti le-a spus medicul

de Alina Negrutiu la 2014-05-21
Minciunile pe care ti le-a spus medicul
Daca te-ai dus la medicul de familie pentru o afectiune serioasa sau mergi regulat la control, sa stii ca ai fost mintita. Nu toate minciunile sunt deliberate. In multe cazuri, medicii spun mai departe minciunile pe care si ei le-au aflat la scoala sau cand li se fac prezentari de catre firmele farmaceutice. In orice caz, deliberat sau nu, medicii te mint in mod frecvent.


Iata cateva exemple concrete:
1. Boala ta este incurabila si/sau ireversibila.
Cand medicii iti spun ca boala ta nu are leac sau ca efectele ei nu pot fi inversate, cel mai adesea adevarul este ca medicina de masa nu are niciun raspuns. Natura, pe de alta parte, poate anula daunele si vindeca aproape orice boala si afectiune. Exemple de boli pe care natura le poate remedia:
- cancerul,
- Alzheimer-ul,
- boala Parkinson,
- vedere slabita,
- diabet.
2. Poti obtine toate elementele nutritive necesare in urma unei diete echilibrate.
Din cauza solurilor care si-au pierdut mineralele si a alimentelor procesate la maximum, este aproape imposibil sa faci rost de dozele zilnic recomandate de nutrienti de care corpul are nevoie pentru a functiona.
Exista doua deficiente des intalnite: cea de magneziu si cea de vitamina B12. intre 75 si 95% dintre noi sufera de deficit de magneziu care joaca un rol esential in peste 1.300 de procese interne. 40% suntem deficienti de vitamina B12 (si 91% dintre vegetarieni).
3. Medicamentele create sunt sigure si suplimentele naturale sunt fie ineficiente, fie periculoase.
Opusul este, de fapt, adevarat. Un studiu britanic publicat in 2012 a descoperit ca suplimentele sunt de 62.000 de ori mai sigure decat medicamentele.
Medicamentele nu se gasesc in natura si peste 95% dintre ele au efecte secundare. In fiecare an, peste 100.000 de oameni mor in spitale din cauza efectelor secundare a medicamentelor administrate corect. Adauga si numarul celor care mor acasa, dar si al celor al caror deces este atribuit eronat bolii lor si ajungem la estimari de 250.000 de oameni.
4. Colesterolul ridicat duce la atac de cord si ai nevoie de statine pentru a-l cobori.
Statinele sunt o sursa importanta de venit pentru industria farmaceutica si se pare ca mitul este in continuare perpetuat cu succes. Adevarul este ca, daca ai colesterolul marit, este un marker ce iti indica un risc crescut de atac de cord sau cerebral. Statinele au efecte secundare serioase, cum ar fi suprimarea productiei de coenzima Q10.
 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medici

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vindecare

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0