Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla care sunt remediile naturale pentru durerile de gat!

Afla care sunt remediile naturale pentru durerile de gat!
Infectiile provocate de virusi si bacterii pot cauza dureri in gat insotite adeseori de afectiuni precum amigdalita faringita, laringita. Amigdalele se imflameaza, iar durerile de gat devin insuportabile. Alte cauze sunt fumatul, alergiile sau alcoolul, praful, aerul uscat sau suprasolicitarea vocii. Remediile naturiste sunt tincturile, tabletele sau ceaiurile. Tratamentele naturiste sunt ideale pentru ca nu sunt costisitoare. Ce tratamente se recomanda pentru eliminarea durerilor de gat? Cum se pot preveni durerile de gat? Poti apela cu incredere la urmatoarele remedii naturiste: 1. Ceaiul cu miere si lamaie este foarte eficient impotriva durerilor de gat. 2. Luati de 3 ori pe zi vitamina C. Aceasta are rolul de a intari sistemul imunitar. 3. Se amesteca 40-50 de picaturi de tinctura de propolis cu miere. 4. Pentru curatarea si calmarea gatului, se face gargara cu infuzie din flori de tei la care se adauga putin bicarbonat de sodiu. 5. Se bea pe stomacul gol ceai de ceapa (se fierb la foc mic doua cepe cu coaja, timp de cinci minute). 6. Inhalatiile au un efect calmant si antiinflamator. Se amesteca musetel, sovarv si cimbru si se toarna 1 l de apa fierbinte peste 2 linguri de amestec. Se inhaleaza aburul. 7. Amestecati o lingura de otet de mere cu o lingurita de miere, diluati-le cu apa calda si faceti gargara. Sfat: Se evita orice lichid sau aliment fierbinte pentru a nu irita mai rau gatul si intarzie vindecarea. Ce tratamente naturiste mai stiti pentru durerile de gat?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratamente naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0