6 banane verzi
2 mere
2 fire de ceapa verde
2 lingurite suc de lamaie
50 ml apa fiarta
1 catel de usturoi
sare
patrunjel, pentru decorare
Preparare:
Bananele se spala, li se taie capetele si se fierb in coaja, cu sare si jumatate din sucul de lamaie; apoi se decojesc, se taie felii si se lasa deoparte. Restul de suc de lamaie se amesteca intr-un castron cu sare, ceapa verde, usturoi, apa fiarbinte si se lasa 5 minute. Se adauga feliile de banana si cubulete de mar. Se amesteca bine si se serveste cu patrunjel tocat.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
