Astfel, carnea alba si carnea rosie contribuie la cresterea riscului de aparitie a cancerului la rinichi, din cauza temperaturilor foarte ridicate atinse in timpul pregatirii.
Contribuie de asemenea la aparitia cancerului la rinichi si alimentele pregatite termic, potrivit unui studiu publicat in revista "Cancer".
"Rinichiul este un organ activ in plan biochimic, care contribuie semnificativ la metabolismul xenobioticelor - substantele chimice poluante sau toxice necunoscute organismului. Astfel, rinichiul este mai expus concentratiilor ridicate de produse cancerigene, fata de alte organe", potrivit cercetatorilor de la Centrul de lupta impotriva cancerului "MD Anderson", de la Universitatea Texas.
Potrivit cercetatorilor, carnea de pui, preferata de cele mai multe persoane, poate fi extrem de daunatoare.
"Puiul bine fript, care se consuma adesea la petrecerile cu `barbecue`, inseamna enorm de multi acizi heterociclici de tip PhIP", mai spun cercetatorii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
