Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Surpriza: Alimentul cel mai potent in lupta contra cancerului este...

Surpriza: Alimentul cel mai potent in lupta contra cancerului este...
Cele mai multe dintre alimentele ambalate si procesate de la magazin sunt pur si simplu bune de aruncat la cos, caci au monoglutamat de sodiu, organisme modificate genetic si/sau aspartam. Exista insa o exceptie uluitoare: MUSTARUL. Mustarul este unul dintre ingredientele cele mai bogate in nutrienti si cu mare forta de lupta impotriva cancerului pe care le gasim in supermarketurile din tarile civilizate. De ce? Pentru ca este facut din seminte de mustar care contin allyl lsothiocyanat (AITC).


S-a demonstrat stiintific ca AITC inhiba puternic dezvoltarea si progresia cancerului de vezica urinara. 
Si mai uimitor este faptul ca AITC-ul din semintele de mustar blocheaza compusii care cauzeaza cancer si care sunt adaugati carnurilor procesate, cum ar fi hot-dog-ul (sub forma nitritului de sodiu). Conform unui studiu din 2010 publicat in International Journal of Toxicology, EITC protejeaza celulele HepG2 impotriva efectelor citotoxice si genotoxice cauzate de nitriti si nitrosamine. 
Ceea ce inseamna ca atributele cauzatoare de cancer ale hot-dog-ilor sunt patial blocate de mustarul de deasupra. Nu uita insa ca hot-dog-ul in sine, chifla in care este pus si cartofii prajiti cu care este de obicei servit sunt junk food, continand adesea aditivi toxici.
In momentul de fata, in media, este in crestere un curent care sustine faptul ca exista alimente anti-cancer. In orice caz, compusi anti-cancer apar in morcovi, portocale, telina, broccoli, struguri, nuci si inca in multe altele. Si se pare ca sunt concentrati in proportie foarte mare in semintele de mustar.
Si daca luam o sticla de mustar, putem citi pe eticheta urmatoarele ingrediente: otet, apa, seminte de mustar, sare, turmeric, paprika, arome naturale si pudra de usturoi. Dintre acestea, cinci ingrediente au proprietati anti-cancer: otetul, mustarul, turmericul, paprika si usturoiul. 
Aceste ingrediente, adaugate oricarei mese, o fac mai sigura pentru consum. De exemplu, daca mananci carne la gratar, mananci si carcinogeni producatori de cancer de la grasimile arse. Daca adaugi mustar, poti preveni ajungerea lor in sistemul digestiv.
Si, comparat cu ketchup-ul, mustarul este mult mai sanatos. De fapt, comparatia nici nu ar trebui facuta. Mustarul nu are aditivi de indulcire, caci gustul sau tebuie sa fie un pic amarui.
Mustarul nu este un simplu condiment. Era condimentul preferat al nobililor francezi, care il consumau in cantitati mari. La curtea nobililor englezi exista un om care se ocupa numai cu prepararea mustarului. 
 
Sursa: http://www.naturalnews.com/
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mustar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anti-cancer

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0