Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce manca Marilyn Monroe de era atat de frumoasa?

de Sunt Fericita la 2018-10-01
Ce manca Marilyn Monroe de era atat de frumoasa?
Marilyn Monroe a fost un adevarat simbol al senzualitatii si unii cred ca avea un stil de viata extrem de scump, insa meniul ei nu era unul fitos. Iata ce manca vedeta.


Parul blond, pus in valoare de bucle lejere, privirea fermecatoare si formele la care orice femeie visa au ajutat-o pe Marilyn Monroe sa isi construiasca o cariera de succes in cinematografie, dar si in lumea muzicii sau a modei. Astfel, Marilyn Monroe a fost considerata o femeie extrem de sexy si apreciata de o multime de reprezentante ale sexului frumos.
 
Toata lumea s-a intrebat ce manca aceasta si, in ciuda faptului ca nu era adepta regimurilor de slabit, ea reusea sa se mentina in forma. Cum? Ei bine, conform presei internationale, ea isi incepea fiecare dimineata cu un amestec pe baza de oua si lapte. Amesteca laptele fierbinte cu doua oua crude, acesta fiind micul dejun care ii oferea artistei energie pentru intreaga zi.
 
Seara, ea consuma ficat ori friptura de miel gatite in cuptor, ce erau servite cu o garnitura de morcovi. Nu renunta, insa, niciodata la inghetata, intrucat era desertul ei preferat.
 
Mai mult de atat, unele voci au afirmat ca Marilyn Monroe se mentinea in forma urmand regimul 80/20, ceea ce inseamna ca in 80% din timp manca sanatos, iar in restul de 20% isi permitea mici delicii culinare, potrivit dailymail.co.uk.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre marilyn monroe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre meniu

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0