Parul blond, pus in valoare de bucle lejere, privirea fermecatoare si formele la care orice femeie visa au ajutat-o pe Marilyn Monroe sa isi construiasca o cariera de succes in cinematografie, dar si in lumea muzicii sau a modei. Astfel, Marilyn Monroe a fost considerata o femeie extrem de sexy si apreciata de o multime de reprezentante ale sexului frumos.
Toata lumea s-a intrebat ce manca aceasta si, in ciuda faptului ca nu era adepta regimurilor de slabit, ea reusea sa se mentina in forma. Cum? Ei bine, conform presei internationale, ea isi incepea fiecare dimineata cu un amestec pe baza de oua si lapte. Amesteca laptele fierbinte cu doua oua crude, acesta fiind micul dejun care ii oferea artistei energie pentru intreaga zi.
Seara, ea consuma ficat ori friptura de miel gatite in cuptor, ce erau servite cu o garnitura de morcovi. Nu renunta, insa, niciodata la inghetata, intrucat era desertul ei preferat.
Mai mult de atat, unele voci au afirmat ca Marilyn Monroe se mentinea in forma urmand regimul 80/20, ceea ce inseamna ca in 80% din timp manca sanatos, iar in restul de 20% isi permitea mici delicii culinare, potrivit dailymail.co.uk.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
