400 g unt nesarat
4 oua mari
2 ¼ cani zahar
1 ¼ cani cacao neindulcit
1 lingurita de sare
1 lingurita praf de copt
1 lingurita espresso
1 lingurita extract de vanilie
1 ½ cana faina
2 cani ciocolata neagra (continut de cacao peste 60%)
Mod de preparare:
Zaharul se adauga peste untul topit si se amesteca, iar compozitia obtinuta se incalzeste din nou pana ce devine fierbinte, fara sa dea in fiert. Se adauga pudra de cacao, sarea, praful de copt si extractul de vanilie.
Se adauga ouale si se bate amestecul pana devine fin. Se incorporeaza faina, iar amestecul se lasa la racit 20 de minute dupa care se adauga bucatile de ciocolata. In tava unsa in prealabil cu unt se toarna compozitia astfel obtinuta si se da la copt aproximativ 30 de minute.
Dupa ce s-a copt, se lasa 5 minute sa se mai raceasca si i se taie marginile pentru a impiedica mijlocul prajiturii sa se lase. Se raceste complet inainte de a fi taiata si servita.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.5
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!