400 g unt nesarat
4 oua mari
2 ¼ cani zahar
1 ¼ cani cacao neindulcit
1 lingurita de sare
1 lingurita praf de copt
1 lingurita espresso
1 lingurita extract de vanilie
1 ½ cana faina
2 cani ciocolata neagra (continut de cacao peste 60%)
Mod de preparare:
Zaharul se adauga peste untul topit si se amesteca, iar compozitia obtinuta se incalzeste din nou pana ce devine fierbinte, fara sa dea in fiert. Se adauga pudra de cacao, sarea, praful de copt si extractul de vanilie.
Se adauga ouale si se bate amestecul pana devine fin. Se incorporeaza faina, iar amestecul se lasa la racit 20 de minute dupa care se adauga bucatile de ciocolata. In tava unsa in prealabil cu unt se toarna compozitia astfel obtinuta si se da la copt aproximativ 30 de minute.
Dupa ce s-a copt, se lasa 5 minute sa se mai raceasca si i se taie marginile pentru a impiedica mijlocul prajiturii sa se lase. Se raceste complet inainte de a fi taiata si servita.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
