Ingrediente:
- 1,5 kg peste,
- 250 g ceapa,
- 3 oua (2 pentru crochete din peste + 1 ou pentru prajit),
- 1 lingurita piper rasnit,
- sare,
- ulei pentru prajit,
- pesmet.
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala si se fierbe inabusit cu sare si ceapa tocata marunt un sfert de ora. Dupa ce pestele a fiert se dezoseaza, se trece prin masina de tocat si se amesteca 2 oua batute spuma, un pic de sare si piperul rasnit. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, din care se formeaza cu mana crochete. Crochetele din peste se dau prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
