Ingrediente:
- 1,5 kg peste,
- 250 g ceapa,
- 3 oua (2 pentru crochete din peste + 1 ou pentru prajit),
- 1 lingurita piper rasnit,
- sare,
- ulei pentru prajit,
- pesmet.
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala si se fierbe inabusit cu sare si ceapa tocata marunt un sfert de ora. Dupa ce pestele a fiert se dezoseaza, se trece prin masina de tocat si se amesteca 2 oua batute spuma, un pic de sare si piperul rasnit. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, din care se formeaza cu mana crochete. Crochetele din peste se dau prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
