Ingrediente:
- 200 gr branza proaspata de vaci,
- 1 lingura plina cu smantana (sau iaurt),
- 1 conserva fileuri de sardine in ulei (de 100 gr),
- 1/2 ceapa,
- 1/4 legatura patrunjel,
- 1 lingura cu suc de lamaie,
- putin chili (sau 1 varf lingurita harissa),
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Pune in blender branza, smantana, sardinele scurse de ulei, sucul de lamaie, ceapa tocata si patrunjelul. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chili.
Mixeaza bine pana totul devine o pasta spumoasa.
Serveste pe paine.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
