Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti petreci timpul cu copiii in aer liber

de Sunt Fericita la 2019-07-15
Cum sa iti petreci timpul cu copiii in aer liber
Weekendurile de vara au un scop clar pentru parinti: petrecerea timpului impreuna cu copiii. Uneori, poate iti este greu sa te gandesti la ce activitati sa mai pui in aplicare astfel incat sa iti faci pe cel mic fericit, mai ales daca este vorba despre un copil greu de multumit sau care se plictiseste repede.


Daca micutul tau s-a saturat sa mearga mereu la acelasi loc de joaca, poti incerca una dintre urmatoarele activitati de weekend, care pot fi relaxante si distractive atat pentru tine, cat si pentru el.


1. Mergeti la plimbare cu trotineta sau tricicleta

Cand ai un copil energic si dornic de aventura, este greu sa gasesti de fiecare data locuri si jocuri care sa ii faca placere. Dar poti incerca sa ii cumperi o trotineta sau tricicleta cu care sa se plimbe in parc atunci cand iesiti impreuna. Cel mai bine ar fi sa cumperi una si pentru tine, astfel incat sa ii tii companie pe toata durata plimbarii. Sigur ii va placea si, in plus, avantajul ar fi ca il poti supraveghea in permanenta. Daca nu vrei sa te plimbi impreuna cu cel mic, incearca sa contactezi cativa prieteni de ai acestuia ca sa se plimbe impreuna, timp in care tu poti citi o carte pe o banca. Totusi, fii atenta la traseul pe care il urmeaza cei mici ca sa nu ii pierzi din vedere. O plimbare cu trotineta sau cu tricicleta va fi pe placul oricarui copil pentru ca este un mod excelent de a-si consuma din excesul de energie.


2. Fa-i cunostinta cu animalele de la zoo

O vizita la gradina zoologica este una dintre cele mai frumoase surprize pe care poti sa i-o faci celui mic deoarece ii va starni curiozitatea si atentia. Toti copiii sunt incantati sa vada animale, mai ales din acelea pe care nu le pot vedea in curtea bunicilor, precum ursi, maimute sau tigri. Fii pregatita sa primesti foarte multe intrebari de la copilul tau, pentru ca va avea cele mai neobisnuite curiozitati despre vietatile pe care le va vedea acolo. Arata-te la fel de interesata de animale ca el, iar mica voastra iesire la zoo va fi una de succes pentru fiecare dintre voi. 


3. Mergeti la piscina 

Apa este de obicei una dintre cele mai bune prietene ale copiilor, pentru ca acestia adora sa se balaceasca. Daca nu ai suficient timp pentru a merge pana la mare, poti sa te folosesti de alternativa piscinelor pe care le ai deschise in timpul verii. Copilul tau cu siguranta abia asteapta sa stea numai in apa si sa se joace cu tine si cu altii copii in piscina, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru el din timpul verii. Chiar daca pentru el mersul la piscina inseamna doar distractie, pentru tine inseamna si masuri de precautie. Nu uita de protectia solara pentru copil, dar si pentru tine, si de regulile de igiena obligatorii in aceasta situatie.


4. Consuma-i energia intr-un parc de aventuri

O experienta mai putin obisnuita, dar cu siguranta placuta pentru copilul tau, va fi o vizita la un parc de aventuri. Desigur, poti sa iei si tu parte la activitati care iti pun la incercare curajul, dar cel mic sigur va fi incantat sa se catere pe ziduri si sa incerce sa treaca de diverse obstacole pentru a finaliza cu brio un traseu. Actiunea ii va antrena spiritul de competitie si ambitia de a nu se da batut cand intampina greutati. Il vei vedea foarte fericit cand va reusi sa duca la bun sfarsit toate activitatile pe care le va avea de facut in acel parc.


Sursa foto: https://www.shutterstock.com

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre timp liber

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre natura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bicicleta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0