Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti intr-o saptamana. Incearca aceste trucuri simple!

de Viorica Ghinea la 2020-03-30
Cum sa slabesti intr-o saptamana. Incearca aceste trucuri simple!
Cum sa slabesti intr-o saptamana poate parea o provocare greu de acceptat, mai ales daca nu te numeri printre adeptele dietelor. Dar avem o veste buna pentru tine! Cu ajutorul urmatoarelor trucuri, kilogramele in plus vor deveni doar o amintire neplacuta in doar sapte zile. Iata ce schimbari trebuie sa faci in alimentatia ta pentru a obtine silueta la care visezi!


Cum sa slabesti intr-o saptamana – o provocare mai simpla decat iti inchipui


Respecta regula 1+1

Cum sa slabesti intr-o saptamana? Asigura-te intotdeauna ca farfuria ta contine doua tipuri de preparate. Ce inseamna mai exact acest lucru? Carne si garnitura formata din legume, de exemplu. Ideea este ca legumele sa nu lipseasca niciodata din aceasta formula.


Schimba locatia pentru masa

Nu, nu te sfatuim sa pleci neaparat de acasa ca sa mananci, ci doar sa eviti bucataria in aceasta saptamana. Serveste masa in sufragerie ori pe balcon sau in gradina, in functie de posibilitati. Nu vei mai avea pofta sa consumi si a doua portie, asa ca nu iti vei mai incarca digestia la ceas de seara, cum probabil obisnuiai dupa ce veneai infometata din oras.


Nu scapa de “dovezi” dupa ce ai mancat

Nu te grabi sa strangi masa imediat ce ai terminat de mancat, ci uita-te atent la tot ce ai consumat. Cand iti vei da seama ca ai mancat mai mult decat are corpul tau nevoie, iti vei fixa niste limite data viitoare. Ghideaza-te tot timpul dupa senzatia de satietate pe care ti-o ofera stomacul. De exemplu, nu il incarca in continuare cu desert, ci mai asteapta o jumatate de ora dupa masa principala.


Pune mai putina mancare in farfurie

Daca nu stii cum sa slabesti intr-o saptamana, afla ca este suficient sa iti pui mai putina mancare in farfurie. Suntem crescuti cu ideea ca trebuie sa mancam tot ceea ce ni se serveste in fata, asa ca nu ne lasam pana nu golim farfuria. Prin urmare, solutia este sa pui mai putina mancare in farfurie.


Mananca singura

Atunci cand mancam singuri, consumam cu 30% mai putina mancare fata de momentele in care mancam cu cineva la masa. Incearca sa iei mesele principale singura, iar atunci cand esti in compania cuiva consuma doar gustari si bauturi.


Nu incalca lista de cumparaturi

Inainte de a pleca la cumparaturi, fa-ti o lista de cumparaturi si incearca sa nu te abati de la ea atunci cand esti in magazin. Nu numai ca vei face economii, dar nici nu iti vei mai cumpara tot felul de tentatii culinare. De preferat, evita rafturile cu dulciuri si cu alte gustari de tip junk food.


Nu iti lasa gustarile junk food la vedere

Nu stii cum sa slabesti intr-o saptamana? Afla ca trebuie neaparat sa indepartezi gustarile de tip junk food, inamicii unei siluete armonioase. Daca pana acum obisnuiai sa le tii pe usa frigiderului ori pe masa din bucatarie, de acum va trebui sa le gasesti un loc din care sa nu te mai imbie.


Mesteca usor

Nu ar trebui sa aplici aceasta regula simpla doar pe durata a sapte zile, ci sa faci asa de fiecare data de acum incolo. Astfel stomacul tau va avea timp sa transmita creierului senzatia de satietate si vei manca mai putin la masa. In plus, este important sa mesteci mai bine mancarea si pentru a ajuta digestia.


Nu te gandi prea mult la calorii atunci cand iei prima masa a zilei

Multe femei care vor sa slabeasca sar peste prima masa a zilei, crezand ca acesta este secretul unei siluete de vis. Insa adevarul este ca metabolismul functioneaza mai bine la primele ore ale zilei, astfel ca organismul tau poate sa arda caloriile consumate cu succes. In schimb, in a doua parte a zilei, acesta incepe sa scada, asa ca este mai usor sa iei in greutate daca consumi mese copioase.


Cum sa slabesti intr-o saptamana nu va mai reprezenta un mister pentru tine de acum incolo. Pune in aplicare aceste trucuri de dieta simple si vei reusi sa scapi de acele kilograme in plus care iti dadeau batai de cap.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.85 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kilograme in plus

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0