Daca nu ai un steamer, pune o oala cu apa pe foc si ea o sita sau o strecuratoare pentru legume. Ai grija ca apa sa fie sub sita/strecuratoare. Cand incepe sa fiarba apa, pune legumele in sita/strecuratoare si adauga si un capac. Daca acesta din urma acopera intreaga deschidere a oalei, trage-l un pic pe o parte, pentru a-i permite aburului sa scape.
Cat despre timpul de preparare, fiecare leguma are propriile ei nevoie, in functie de marime si consistenta. Iti oferim mai jos un scurt ghid util:
Sparanghel: 4 minute pentru tije subtiri. Mai lasa un minut, doua, pentru tijele groase.
Broccoli: cinci minute. Uita-te cand verdele devine inchis si vei sti cand este gata.
Verzisoare de Bruxelles/brussels sprouts: aproximativ 10 minute.
Morcovi: trebuie taiati in fasii de jumatate de centimetru si apoi fierti la abur sase-opt minute,
Conopida: sase minute,
Fasolea verde: cinci minute,
Mazarea: trei minute,
Zucchini: sase-sapte minute.
Sursa. About.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!