- Mere fierte inabusit, presarate cu fulgi de migdale – poti face portii pentru trei zile, pe care sa le pastrezi in frigider.
- Iahnie de fasole pe paine prajita, cu o rosie la gratar.
- Terci de fulgi de ovaz, facut cu lapte semi-gras, indoit cu apa. O felie de paine integrala prajita, cu putin unt si miere.
- Jumatate de grapefuit, doua oua ochiuri, fierte in apa, doua rosii la gratar.
- O portocala, un mar si o para feliate, intr-un bol cu iaurt natural, cu o lingurita de miere deasupra.
- 2 oua fierte si 2 felii de paine integrala prajita, cu putin unt.
- 2 felii de paine integrala prajita, unse cu unt organic din arahide si o banana feliata deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
