Oamenii de stiinta au constatat ca o peptida din albusul de ou, un fragment de proteina, poate domoli tensiunea arteriala la fel de eficient ca medicamentele prescrise in mod normal pentru acest tip de probleme. Cercetatorii de la Universitatea Jilin, au hranit sobolani cu tensiunea arteriala mare cu peptida RVPSL si au observat ca simptomele lor s-au diminuat.
„Peptida din albus poate fi utila pentru prevenirea sau tratarea hipertensiunii. Rezultatele noastre sustin studii anterioare realizate pe aceasta tema. Ele sunt suficient de promitatoare incat sa ne permita ca in viitor sa cercetam efectul albusului de ou asupra sanatatii umane”, a declarat dr. Zhipeng Yu, coordonatorul studiului .
Albusul are deci abilitatea de a inhiba sau de a bloca actiunii ACE, o substanta produsa de organism care creste tensiunea arteriala.
Peptida pare sa supravietuiasca si dupa procesul de gatire, asa ca includerea oualor in dieta poate fi un mod util de a inlocui doze mici de medicament. Pana acum, ouale au fost descrise ca fiind rele pentru sanatate din cauza continutului mare de colesterol.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
