100 g orez
200 g morcov
1 ceapa
1/2 mar
1 lingurita unt sau ulei
1/4 l supa de legume
20 g sunca
1/2 legatura patrunjel
Preparare:
Orezul se fierbe in apa cu sare. Morcovul se taie rondele, ceapa se toaca marunt, marul se decojeste si se taie cuburi, iar toate legumele sunt gata, se trag putin la tigaie, cu unt sau ulei. Cand sunt gata, se toarna deasupra supa de legume si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Orezul se scurge, se amesteca cu sunca taiata bucatele mici, se adauga deasupra sosul. Legumele cu sunca se servesc cu patrunjel tocat marunt, presarat deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!