Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pietre la rinichi. Ce simptome identificam?

de Sunt Fericita la 2023-07-11
Pietre la rinichi. Ce simptome identificam?
A avea pietre la rinichi este un moment dureros si, in anumite situatii, vor fi recomandate de specialisti chiar si interventii chirurgicale. Iata ce simptome trebuie sa ai in vedere pentru a identifica mai usor afectiunea.


Persoanele care au avut pietre la rinichi spun cu insistenta ca aceasta este una dintre cele mai dureroase afectiuni, chiar daca nu cauzeaza afectiuni incredibile. Pot insa degenera, daca nu se acorda atentie situatie, insa bazandu-ne pe faptul ca durerea nu este de ignorat, veti dori cu siguranta sa scapati de ele cat mai repede cu putinta. Noi va prezentam cateva simptome care va pot transmite un semnal de alarma in privinta depunerilor de la rinichi.

Daca veti fi atenta la aceste semne, atunci veti putea evita o durere mai mare pe viitor si va veti pastra rinichii sanatosi pentru a functiona la capacitate maxima.

Cum rinichii au rolul elimina toxinele din sange si excesul de apa prin urina, de multe ori se poate intampla ca procesul sa creeze si mici cristale, care in timp se vor aduna si se vor transforma in cunoscutele pietre la rinichi. Acestea va pot fi semnalate pentru inceput de o durere constanta in zona joasa a spatelui, unde se afla rinichii. Durerile pot aparea chiar si in zona inghinala si se manifesta in mod brusc.

Daca piatra se plimba prin rinichi, atunci s-ar putea sa aveti colica renala. Chiar daca aveti impresia ca schimbarea pozitiei va aduce vreun beneficiu, sa stiti ca nu acesta e cazul. Va trebui sa va adresati medicului dumneavoastra pentru tratament.

Cel mai evident semn al aparitiei pietrelor la rinichi este evidentiata de prezenta sangelui in urina. Daca ati avut astfel de momente, atunci va trebui sa va adresati de urgenta unui specialist.

In cazul in care aveti deja o infectie dezvoltata la nivelul acestora, atunci veti avea febra si dureri in timpul urinarii.

Este foarte important sa mergeti la un consult de specialitate! Nu luati tratament conform propriilor convingeri!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pietre la rinichi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pietre

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rinichi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre simptome

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0