Blat:
-6 albusuri
-200g zahar
-200g nuca macnata
-3linguri faina
-1 praf de copt
Crema:
-10linguri zahar
-200g nuca
-200g margarina
-100g ciocolata neagra
-100g ciocolata alba
-5 linguri ulei
Mod de preparare:
Pentru blat: albusurile se bat spuma, se adauga nuca, faina si praful de copt. La sfarsit, dupa ce blatul s-a copt, se toarna peste el 200 g ciocolata alba topita cu 5 linguri de ulei si se lasa la rece.
Pentru crema: se caramelizeaza 5 linguri de zahar si se adauga margarina, urmata de galbenusurile frecate cu restul de zahar si nuca maruntita. Crema se amesteca si se pune la fiert pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se intinde peste blatul cu ciocolata alba si se toarna ciocolata neagra topita cu inca 5 linguri de ulei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
