Ingrediente:
200 g spanac
450 g branza ricotta
2 oua
2 linguri cu parmezan ras
piper
Mod de preparare:
Separa in doua vase galbenusurile de albusuri. Bate albusurile spuma si lasa-le deoparte. Amesteca apoi galbenusurile cu branza ricotta, cu spanacul tocat si cu parmezanul. Adauga apoi albusurile spuma si mai amesteca din nou pentru omogenizare. Toarna amestecul astfel obtinut intr-un vas yena si da-l la cuptor pentru 30 de minute. Se condimenteaza cu piper cand e gata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
