Ingrediente:
200 g spanac
450 g branza ricotta
2 oua
2 linguri cu parmezan ras
piper
Mod de preparare:
Separa in doua vase galbenusurile de albusuri. Bate albusurile spuma si lasa-le deoparte. Amesteca apoi galbenusurile cu branza ricotta, cu spanacul tocat si cu parmezanul. Adauga apoi albusurile spuma si mai amesteca din nou pentru omogenizare. Toarna amestecul astfel obtinut intr-un vas yena si da-l la cuptor pentru 30 de minute. Se condimenteaza cu piper cand e gata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!