Ingrediente:
200 g spanac
450 g branza ricotta
2 oua
2 linguri cu parmezan ras
piper
Mod de preparare:
Separa in doua vase galbenusurile de albusuri. Bate albusurile spuma si lasa-le deoparte. Amesteca apoi galbenusurile cu branza ricotta, cu spanacul tocat si cu parmezanul. Adauga apoi albusurile spuma si mai amesteca din nou pentru omogenizare. Toarna amestecul astfel obtinut intr-un vas yena si da-l la cuptor pentru 30 de minute. Se condimenteaza cu piper cand e gata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
