Ingrediente:
200 g spanac
450 g branza ricotta
2 oua
2 linguri cu parmezan ras
piper
Mod de preparare:
Separa in doua vase galbenusurile de albusuri. Bate albusurile spuma si lasa-le deoparte. Amesteca apoi galbenusurile cu branza ricotta, cu spanacul tocat si cu parmezanul. Adauga apoi albusurile spuma si mai amesteca din nou pentru omogenizare. Toarna amestecul astfel obtinut intr-un vas yena si da-l la cuptor pentru 30 de minute. Se condimenteaza cu piper cand e gata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!