Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adauga culoare sanatatii tale

de Madalina Alexe la 2014-04-28
Adauga culoare sanatatii tale
Cand eram mici, mama ne spunea cat de important este sa ducem o viata fericita si sanatoasa, dar, inevitabil, ni se parea ca fructele si legumele nu pot sa ne ofere acest lucru. Acum, le auzim pe unele norocoase spunand ca supletea are cel mai bun gust, numai ca sa primeasca replica "Asta pentru ca nu ai gustat niciodata ciocolata". Adevarul este insa ca nimic nu are un gust mai bun decat sanatatea.


Nu putem pretinde ca detinem secretul unei vieti minunate, dar exista cateva trucuri de nutritie care pot fi de ajutor:
Marul nu numai ca este protagonistul a nenumarate povesti si sfaturi, dar este de un real si demonstrat ajutor cand suferi de probleme intestinale multumita flavonoizilor. Iar cele care obisnuiesc sa dea coaja la o parte trebuie sa se opreasca. Toate vitaminele si acea minunata aroma se afla in acea piele subtire. Este interesant de stiut ca un mar de marime mmijlocie contine 75 de calorii si 3 grame de fibre, ceea ce inseamna ca poate fi adaugat oricarei mese, mai ales daca vrei sa slabesti.
Avocado – soacra ta nu il adora. Nici prietenele tale mai in varsta care nu au fost obisnuite cu el. Are insa un gust cu care te poti obisnui. Daca ai vreo prietena insarcinata, spune-i ca avocado-ul este o sursa buna de acid folic, o substanta vitala pentru toti bebelusii. El poate fi folosit si la scaderea colesterolului. Si poate fi folosit cu succes la debutul diversificarii alimentatiei bebelusilor.
Banana – parerile sunt impartite in ceea ce priveste bananele, mai ales ca se stie faptul ca au multe calorii (o banana de marime medie are cam 105 calorii). Numai ca ele sunt inocente din acest punct de vedere atata vreme cat nu sunt combinate cu alimente grase. Aceste fructe au potasiu, asa ca te vor ajuta la scaderea tensiunii mai repede decat orice alt remediu naturist.
Afinele – au abilitatea de a trata problemele asociate gutei. In mod normal, nu ar trebui sa mananci mai mult de o jumatate de cana de afine, cam 31 de calorii, 4 g de fibre si multi antioxidanti. Este adevarat ca exista studii care cerceteaza puterea acestui fruct de a vindeca pana si cancerul, dar este numai o teorie, momentan. Pana la demonstratie mananca jumatate de cana de afine saptamanal. Si de ce nu ai face-o? Au un gust divin.
Ciresele – o jumatate de cana de cirese are 46 de calorii, 1,5 g de fibre si nenumarati antioxidanti. De fapt, au mai multa antocianina (un antioxidant natural) decat orice alt fruct, ceea ce inseamna ca te ajuta la durerea artritica.
Grapfruit – este o sursa minunata de vitamina C. De fapt, este util arunci cand ti-e pofta de ceva, dar nu exagera cu consumul, caci creste aciditatea stomacului. Incearca jumatate de grapefruit la fiecare patru zile, ceea ce inseamna 52 de calorii, 2 g de fibre si o mare cantitate de vitamina A. Acest fruct scade colesterolul, dar poate intensifica actiunea anumitor medicamente, asa ca vorbeste cu medicul sau farmacistul inainte sa incepi o dieta cu grapefruit, de exemplu.
Nu exista nicio regula care spune ca ar trebui sa arati asa sau pe dincolo, dar exista una care decreta ca trebuie sa fii multumita cu tine insati, indiferent de situatie. De ce ai alege un produs cu ingrediente obscure cand poti manca un  mar? 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grapefruit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fibre

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0