- 7 mere;
- 4 oua;
- 1 cana zahar;
- 2 cani faina;
- 1 lingurita bicarbonat stins cu putin otet sau zeama de lamaie;
- 2 pliculete de zahar vanilat;
- 1 esenta de rom.
Cum se prepara prajitura cu mere:
Merele, curatate de coaja si samburi, se dau pe razatoare si se amesteca cu zaharul, galbenusurile si bicarbonatul stins. Se amesteca bine si se lasa la dospit 1 ora. Dupa 1 ora se adauga si albusurile batute spuma, cele 2 cani de faina, esenta de rom si zaharul vanilat si se amesteca bine.
Aluatul obtinut se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 de minute.
Prajitura cu mere se scoate din cuptor si se lasa la racit, dupa care se presara zahar pudra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.33
din 5
- 12 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!