Daca te hotarasti sa pregatesti o cina in doi, nici un desert nu e mai potrivit decat aceasta inimioara de ciocolata.
Ingrediente pentru 4 portii:
- 100 g unt;
- 120 g ciocolata amaruie;
- 100 g zahar pudra;
- 2 linguri cu faina;
- 3 linguri cu rom;
- 3 oua.
Pentru glazura:
- 100 g ciocolata;
- 2 linguri cu apa;
- unt.
Cum procedezi?
Separa galbenusurile de albusuri. Topeste ciocolata si las-o sa se raceasca. Adauga galbenusurile (unul cate unul), untul si romul. Amesteca bine.
Adauga faina, fara sa incetezi sa amesteci, pentru a nu se face cocoloase.
Bate albusurile. Adauga 2 linguri de zahar pudra si continua sa bati pana cand albusurile au devenit spuma. Acum adauga restul de zahar.
Incorporeaza cu delicatete crema de ciocolata. Pune totul intr-o forma unsa, care are contur de inima. Pune forma in cuptorul incalzit in prealabil. Lasa sa se coaca cam o ora si 45 minute. Scoate forma din cuptor si las-o sa se raceasca.
Glazura:
Topeste la foc mic ciocolata si adauga untul. Toarna acest amestec pe prajitura, netezind tot timpul cu o spatula. Presara cacao si decoreaza.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h

de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.