Triptofanul este un aminoacid care stimuleaza productia de serotonina iar vitamina D mentine normal nivelul de calciu si de fosfor din organism.
Acizii grasi omega 3 aduc multiple beneficii organismului: intarzie imbatranirea, amelioreaza durerile cauzate de artrita si scad in mod natural colesterolul si tensiunea.
Si acum iata reteta de somon cu legume la cuptor, un preparat simplu, sanatos si delicios.
Ingrediente pentru somon la cuptor:
- 3 medalioane de somon;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 telina mica;
- 3-4 catei de usturoi;
- 2 rosii;
- 1 lamaie;
- 100 ml vin alb;
- 3 linguri ulei de masline;
Cum se prepara somon la cuptor:
Se curata legumele, se spala, se taie cuburi si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune pestele, sare, piper si zeama de lamaie, se introduce tava in cuptor.
Dupa 10 minute se scoate tava si se adauga vinul; apoi se inveleste tava cu folie de aluminiu. Se mai lasa la cuptor inca 10 minute pana se rumeneste.
Se serveste cu o salata din legume crude.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
