Triptofanul este un aminoacid care stimuleaza productia de serotonina iar vitamina D mentine normal nivelul de calciu si de fosfor din organism.
Acizii grasi omega 3 aduc multiple beneficii organismului: intarzie imbatranirea, amelioreaza durerile cauzate de artrita si scad in mod natural colesterolul si tensiunea.
Si acum iata reteta de somon cu legume la cuptor, un preparat simplu, sanatos si delicios.
Ingrediente pentru somon la cuptor:
- 3 medalioane de somon;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 telina mica;
- 3-4 catei de usturoi;
- 2 rosii;
- 1 lamaie;
- 100 ml vin alb;
- 3 linguri ulei de masline;
Cum se prepara somon la cuptor:
Se curata legumele, se spala, se taie cuburi si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune pestele, sare, piper si zeama de lamaie, se introduce tava in cuptor.
Dupa 10 minute se scoate tava si se adauga vinul; apoi se inveleste tava cu folie de aluminiu. Se mai lasa la cuptor inca 10 minute pana se rumeneste.
Se serveste cu o salata din legume crude.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
