4 catei de usturoi, taiati in jumatate
500 gr spanac
1 legatura patrunjel
ulei de masline extra-virgin
masline negre feliate
ardei rosu
chimion
sucul de la o de lamaie
sare si piper
Preparare:
Intr-o oala la bain-marie se pune usturoiul, spanacul si patrunjelul tocat marunt, se acopera si se lasa aproximativ 15 minute, pana legumele devin fragede. Se lasa la racit, se scurg de apa, verdeturile se taie marunt iar usturoiul se piseaza.
Intr-o tigaie se rumenesc 30 de minute, in ulei de masline, unturoiul pisat, maslinele, ardeiul taiat marunt si chimionul. Se adauga verdeturile si se lasa la fiert aproximativ 15 minute, amestecand si pasand cu furculota, pana totul devine o crema moale. Se lasa la racit, la temperatura camerei, se amesteca cu sucul de lamaie, dupa care se baga la frigider, intr-un recipient cu capac. Se serveste cu biscuiti sau paine de secara.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
