200 g unt (la temperatura camerei)
200 g zahar
400 g faina
30g ciocolata razuita
frisca
capsune
Preparare:
Untul si zaharul se freaca pana cand devin o crema fina si pufoasa. Se incorporeaza faina si ciocolata razuita. Aluatul se imparte in doua parti, una putin mai mare decat cealalta. Se toarna pe rand in forme de tort unse in prealabil cu unt, se inteapa cu fuculita si se coc in cuptorul incins pentru 30 de minute (fiecare). Pentru asamblare, blatul mai gros se aseaza pe platou, se unge cu frisca si se pun felii de capsune, se aseaza si cel de-al doilea blat si se orneaza cu frisca si capsune.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
