200 g unt (la temperatura camerei)
200 g zahar
400 g faina
30g ciocolata razuita
frisca
capsune
Preparare:
Untul si zaharul se freaca pana cand devin o crema fina si pufoasa. Se incorporeaza faina si ciocolata razuita. Aluatul se imparte in doua parti, una putin mai mare decat cealalta. Se toarna pe rand in forme de tort unse in prealabil cu unt, se inteapa cu fuculita si se coc in cuptorul incins pentru 30 de minute (fiecare). Pentru asamblare, blatul mai gros se aseaza pe platou, se unge cu frisca si se pun felii de capsune, se aseaza si cel de-al doilea blat si se orneaza cu frisca si capsune.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!