200 g unt (la temperatura camerei)
200 g zahar
400 g faina
30g ciocolata razuita
frisca
capsune
Preparare:
Untul si zaharul se freaca pana cand devin o crema fina si pufoasa. Se incorporeaza faina si ciocolata razuita. Aluatul se imparte in doua parti, una putin mai mare decat cealalta. Se toarna pe rand in forme de tort unse in prealabil cu unt, se inteapa cu fuculita si se coc in cuptorul incins pentru 30 de minute (fiecare). Pentru asamblare, blatul mai gros se aseaza pe platou, se unge cu frisca si se pun felii de capsune, se aseaza si cel de-al doilea blat si se orneaza cu frisca si capsune.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
