1 pachet foi de tort
250 g inghetata de ciocolata, la temperatura camerei
1/2 cana alune sau nuci pisate
frisca pentru decor
Preparare:
Inghetatata se combina inghetata cu alunele. Pune compozitia intre cele trei straturi de foi de tort si se da la congelator pentru 1 ora (nu vrem ca inghetata sa fie prea tare). Tortul se orneaza cu frisca.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
