Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carucioare pentru copii: cum alegi modelul potrivit?

de Viorica Ghinea la 2018-06-28
Carucioare pentru copii: cum alegi modelul potrivit?
Bucuria aducerii pe lume a unui bebelus este urmata inevitabil si de nelinistea ca nu vor fi toate pregatite la timp. Carucioarele pentru copii sunt primele elemente care dau batai de cap parintilor, in special celor care nu au deloc experienta in domeniu.


Alegerea caruciorului potrivit se poate dovedi o adevarata provocare daca nu iti faci lectiile din timp. De aceea ne-am gandit ca un ghid de pregatire iti va fi de mare folos.

Ghid pentru alegerea carucioarelor pentru copii


Ca sa alegi modelul potrivit pentru bebelusul tau, trebuie sa stii mai intai ca se impart in mai multe tipuri carucioarele pentru copii. Dupa ce te vei informa si vei studia atent caracteristicile fiecarui model, iti va fi mai usor sa iei o decizie care să se plieze pe nevoile tale.

Iata mai jos care sunt cele mai cautate tipuri de carucioare pentru copii!

    1. Carucioare 2 in 1 pentru copii

Carucioarele 2 in 1 se pot dovedi o investitie buna pentru ca contin doua module pe care le poti alege in functie de nevoile si de stilul de viata al familiei. Spre exemplu, poti combina caruciorul standard cu landou ori cu scaun auto. Daca obisnuiti sa calatoriti mult, atunci aceasta este alegerea potrivita pentru voi.


    2. Carucioare 3 in 1 pentru copii

Daca sunteti dispusi sa cheltuiti o suma mai mare de bani, atunci va puteti indrepta atentia spre un carucior 3 in 1. Acest model reprezinta solutia completa, fiind compus din caruciorul standard, landou si scaun auto. Daca sunteti cu ochii pe oferte, puteti avea norocul sa primiti la pachet si o geanta cu accesorii dotata chiar si cu salteluta pentru infasat.

Caruciorul 3 in 1 ofera multiple avantaje pentru parintii care au o viata aglomerata si vor sa faca din prima o investitie buna. Raportul calitate-pret este un real avantaj, luand in calcul sumele pe care le puteti cheltui daca alegeti sa cumparati separat cele 3 piese.


    3. Carucioare sport

Caruciorul sport este una dintre cele mai populare alegeri pe care le fac parintii. Modelul este simplu de utilizat, se pliaza si poate avea spatar reglabil in 3-4 pozitii, astfel incat cel mic sa se simta cat mai bine in „casa” lui mobila. Asadar, daca iti doresti o alternativa la carucioarele mari, aceasta este cea mai buna alegere pentru copilul tau.


    4. Carucioare de tip umbrela

Alte modele de carucioare pentru copii care merita atentia ta sunt cele de tip umbrela. Sunt cele mai ieftine de pe piata, sunt usor de manevrat si rapid de pliat si transportat. Dar ia in considerare ca acestea nu atenueaza eficient socurile, motiv pentru care nu sunt prea confortabile pentru cel mic.
 

Criterii de care sa tii cont cand alegi caruciorul pentru copii

Cand cautati carucioare pentru copii, tineti cont de cel putin trei criterii extrem de importante: 1. siguranta; 2. confort si 3. manevrabilitate.
Nu alegeti un carucior care are o greutate mai mare de 9-10 Kg pentru ca va fi greu de transportat de catre mamica.

Carucioarele pentru copii trebuie sa aiba mai multe centuri, iar franele trebuie sa fie usor de folosit si sa fie realizate din materiale rezistente.
Fiti atenti si la rotile caruciorului fiindca de acestea depind gradul de manevrabilitate si cel de atenuare a socurilor. Rotile mai mari atenueaza socurile produse de denivelari, dar cele mici sunt mai usor de manevrat. Cauciucul si siliconul sunt cele mai bune solutii atunci cand vorbim despre materialul din care sunt realizate rotile.

De asemenea, mai fiti atenti la accesoriile carucioarelor pentru copii. Se vor dovedi utile urmatoarele piese: plasa pentru tantari, husa pentru ploaie si geanta pentru depozitare. Merita sa investesti mai multi bani intr-un model de carucior care iti face viata mai usoara.


Urmeaza indrumarile din acest ghid pentru alegerea carucioarelor pentru copii si sarcina de a-l gasi pe cel perfect va fi una mult mai usoara. Daca pleci cu lectiile invatate de acasa, la cumparaturi lucrurile vor deveni mai clare si vei sti exact in ce model merita sa investesti.



Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parinti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre familie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0