Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa ce femei sunt innebuniti barbatii...

de Sunt Fericita la 2017-07-27
Dupa ce femei sunt innebuniti barbatii...
Barbatii sunt atrasi de anumite tipuri de femei, in timp ce altele le sunt total indiferente. Iata principalele tipuri de femei dupa care sunt innebuniti barbatii...


Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-COPIL. Unii barbati prefera femeile copilaroase, pentru simplul motiv ca acestea sunt mereu vesele, au chef de glume si pot vedea paharul plin chiar si in cea mai proasta zi. Ai grija insa, nu exagera. Nu adopta si partea mai putin potrivita pentru un adult copilaros, adica iresponsabilitatea si lipsa de intelepciune, pentru ca astea nu sunt tolerate de nimeni.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-MISTERIOASA. Toti barbatii alearga dupa putin mister si, daca ne gandim putin, misterul in sine este benefic in orice relatie pentru a pastra aprinsa flacara pasiunii. Mai ales cei carora le plac provocarile vor cu incapatanare sa descopere femeia din spatele mastii. Nu confunda misterul si masca sa cu duplicitatea, o calitate deloc iubita.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-SFANTA. Multi barbati se simt atrasi de puritate. Mai ales astazi, cand modelele feminine se lupta in extravaganta, spectacol si goliciune, o femeie de acest fel este mai greu de gasit. Este vorba de femeile care au aerul acela de puritate si inocenta, care sunt foarte atragatoare, dar niciodata vulgare.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-SPORTIVA. Este cautata mai ales de barbatii carora le place actiunea. Nu trebuie sa faci 4 ore de fitness ca sa ii atragi atentia, de multe ori e suficient sa te vada ca iti place sa mergi cu bicicleta. Daca iti place sa faci alpinism, sa calaresti, sa inoti sau sa alergi, nu-ti tine ascunse aceste pasiuni - o femeie activa este foarte sexy in ochii barbatilor.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-RASFATATA. Ei, multor barbati le plac femeile care par rasfatate sau care isi dau aere, insa de multe ori le admira de la distanta pentru ca stiu foarte bine ca rasfatul se tine cu bani. Cand incepi sa ii cheltuiesti toti banii, lucrurile se schimba; iar daca ii cheltuiesti pe ai tai, vei parea risipitoare. Cu toate astea, nu e rau sa te rasfeti din cand in cand cu un masaj in doi, o lenjerie sexy sau o rochie in care sa arati trasnet.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-PUTERNICA. Desi noi, femeile, punem mai mult pret de frumusetea exterioara, pentru barbati conteaza ceea ce vine din interior si radiaza prin toti porii nostrii. Se pare ca nimic nu este mai sexy pentru un barbat decat o femeie care este increzatoare pe calitatile ei, care isi adora corpul, stie ce vrea si are o cariera in care s-a remarcat. Chiar daca esti o femeie puternica, nu uita sa ii mai ceri si lui ajutorul din cand in cand; arata-i ca ai nevoie de el, pentru a-i gadila orgoliul.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-MAMOASA. Barbatilor le plac femeile mamoase si atente cu ei, poate si pentru ca ei nu sunt altceva decat niste "copii mari". O teorie clasica spune ca un barbat isi va alege o femeie care sa semene, intr-o anumita masura, cu propria lui mama - si trebuie sa ii "multumim" lui Freud pentru ipostaza aceasta nu tocmai placuta. Nu trebuie sa ne suparam prea mult, pentru ca se spune ca si noi ne alegem iubitii/sotii dupa gradul de asemanare cu tatal nostru.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-DIVA. Desi saliveaza dupa dive si le considera foarte sexy, putini barbati au si curajul sa le abordeze din teama de a nu fi respinsi/umiliti. Daca esti o diva si el te intereseaza, atunci da-i un semn ca esti disponibila, altfel e foarte posibil sa te trezesti admirata de multi, dar singura in pat la sfarsitul zilei.

Barbatii sunt innebuniti dupa FEMEIA-ORIGINALA. La fel ca femeia-copil, barbatilor le plac femeile care ii fac sa rada si cu care au ce discuta. Femeile originale, care ies din comun prin comportament sau imbracaminte, vor atrage atentia intotdeauna.

Iata 7 tipuri de femei care ii intimideaza pe barbati>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.22 din 5 - 61 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeile

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0