Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Mancaruri

Curcan cu gutui

Curcan cu gutui
Ingrediente: 1,2 kg de carne de curcan (piept sau pulpe) 1 pahar cu ulei, 2 linguri cu zahar, 2 linguri cu faina, 1,2 kg de gutui, sare. Mod de ... [citeste mai mult]

Ficatei de pui cu rosii si parmezan

Ficatei de pui cu rosii si parmezan
Aceasta reteta este un fel savuros la finalul unei mese sau, servita intr-o portie mare, poate fi o cina excelenta. [citeste mai mult]

Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii
Ingrediente: 400 grame paste, 5-6 rosii coapte, 1 ceapa mica, 4 linguri ulei de masline, cativa catei de usturoi, patrunjel, sare si piper, fulgi ... [citeste mai mult]

Pilaf taranesc

Pilaf taranesc
Ingrediente: 150 g orez, 2 morcovi, 1 telina, 1 radacina de patrunjel, 1 pastarnac, 1 ceapa, 2 rosii, 2-3 ciuperci, 4 linguri ulei, 1 ... [citeste mai mult]

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci, 4 linguri faina, 4 linguri margarina, 2 cani lapte din soia, 1 legatura patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Se ... [citeste mai mult]

Spaghete siciliene

Spaghete siciliene
Ingrediente: 750 g spaghete, 1,5 kg rosii, 3 catei de usturoi, 15 frunze de busuioc, 9 linguri ulei de masline, 150 g parmezan ras, sare, piper proaspat macinat. Mod de ... [citeste mai mult]

Pui la cuptor cu cartofi si telina

Pui la cuptor cu cartofi si telina
Ingrediente: 2 pui mai mici, 1 lamaie mare, 150 g costita afumata, 2-3 catei de usturoi, 1 crenguta de cimbru, 100-120 g unt, 1 kg cartofi, 1 ... [citeste mai mult]

Limba cu sos alb

Limba cu sos alb
Ingrediente: 1 kg limba de vaca (curatata de pielite si grasime), 100 g unt, 2 linguri faina, 3 galbenusuri, 100 ml smantana, 180 g orez, 1 lamaie, ... [citeste mai mult]

Gasca sau rata cu masline

Gasca sau rata cu masline
Ingrediente: 1.2 kg carne de gasca sau rata (piept si pulpe), 1 pahar ulei, 3 cepe, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 lingura faina, 2 linguri bulion, ... [citeste mai mult]

Ficatei de pui cu ceapa si smantana

Ficatei de pui cu ceapa si smantana
Ingrediente: 900g ficatei, 1 pahar ulei, 3 cepe, 4 catei de usturoi, 1 lingura faina, 100 ml smantana, 1 pahar lapte, 1 legatura patrunjel, ... [citeste mai mult]

Peste cu parmezan

Peste cu parmezan
Ingrediente: 2 kg peste, ½ kg parmezan, 350g unt, sare. Mod de preparare: Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare timp de 30 de minute. Apoi se ... [citeste mai mult]

Pui Shanghai

Pui Shanghai
Ingrediente: 500 g piept pui dezosat, 3 oua, 1 legatura ceapa verde, 200 g faina, 200 ml ulei pentru prajit, 30 g mustar, 20 ml sos de soia, 10 ml ... [citeste mai mult]

Chiftele in sos alb

Chiftele in sos alb
Ingrediente: 7-8 chiftele gata facute; 2 linguri smantana; 1 lingura faina; 1 cana de apa; 1 lingura de ulei de masline; sare. Mod de preparare: Se ... [citeste mai mult]

Crap cu hrean

Crap cu hrean
Ingrediente: 2 kg crap, 6 cepe, 2 catei de usturoi, lamaie, hrean ras, otet, sare, piper. Mod de preparare: Se curata bine pestii de solzi ... [citeste mai mult]

Sote de vacuta Stroganoff

Sote de vacuta Stroganoff
Ingrediente: 1 kg de muschi de vaca, 200 ml de ulei, 3 cepe, 500 g de ciuperci, 3 linguri cu bulion, 1 lingura cu pasta de ardei, 150 ml de smantana, ... [citeste mai mult]

Peste a la russe

Peste a la russe
Ingrediente: 1,7 kg de salau, 60 g de morcovi, 80 g de castraveti acri, 200 g de ciuperci, 150 ml de ulei, 600 g de sos tomat, 6 raci, 150 g de ... [citeste mai mult]

Limba cu masline

Limba cu masline
Ingrediente: 300 g limba de porc sau de vaca, 1 ceapa, 70 ml ulei, 100 ml vin, 150 ml suc de rosii, 100 g masline, 25 g faina, piper boabe, 1-2 ... [citeste mai mult]

Pui parizian cu garnitura de cartofi

Pui parizian cu garnitura de cartofi
Ingrediente: 1 pui de circa 1,5 kg, 2 oua, 2 linguri cu faina, 1 pahar cu ulei, 1,5 kg de cartofi, 100 g de unt, 1 legatura de patrunjel, ... [citeste mai mult]

Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Mancaruri" cu 4.02 / 5 din 572 evaluari

Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 

Cele mai citite articole

Unghiile tale pot spune multe despre sanatatea ta.
Ceaiul negru are beneficii incredibile asupra colesterolului ridicat, cariilor dentare si a ...
Pancreatita este o boala de care multe dintre noi am auzit cel putin o data pana acum. Sa vedem, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ilie eu doresc să-mi găsesc, Pentru un Regim Vegan, DATE serioase, clare, ...
Vreau un regim dupa care nu mi se face foame, nici pofta de dulce si care sa ma slabeasca in loc sa ...
Cea mai buna apa este borsec apa minerala
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0