Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru o relatie de durata: Trasaturi de caracter pe care barbatii le cauta la o femeie

Sfaturi pentru o relatie de durata: Trasaturi de caracter pe care barbatii le cauta la o femeie
Te-ai gandit vreodata ca asa cum femeile isi doresc un barbat sensibil, plin de compasiune, care sa le dea flori si sa fie si un amant perfect, la fel si ei au anumite cerinte cand vine vorba de alegerea unei partenele pentru o relatie de durata. Iata, asadar, 10 trasaturi de caracter pe care le cauta barbatii la o femeie, atunci cand au de gand sa se implice intr-o relatie de durata...


Lisa Daily, specialista in psihologia relatiilor, a facut sute de interviuri ca sa afle cum isi doresc barbatii sa fie femeia care le sta alaturi intr-o relatie de durata.

Sa nu devina total dependenta de el
Asta inseamna ca nu vrea sa stai 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana cu el. Ai grija de tine, de stilul care te definea inainte sa il cunosti, intalneste-te in continuare cu prietenii si familia ta, mergi la filme, expozitii, etc. Cu alte cuvinte, nu te pierde in relatie si nu ajunge sa te identifici cu el...

Sa nu ia initiativa de fiecare data
Desi unii psihologi sunt de parere ca barbatilor le plac femeile hotarate, care chiar conduc relatia, din anumite puncte de vedere, Lisa Daily este de parere ca aceasta trasatura, si mai ales, rabdarea, sunt importante pentru femei in primul rand. Daca femeia este cea care ia mereu initiativa, nu va stii niciodata daca barbatul de langa ea chiar este interesat de ea sau daca doar o face din comoditate.

Sa fie sexi, dar nu vulgara
Acest aspect se refera atat la imbracaminte, cat si la comportament. Daca despre imbracaminte am mai vorbit, referitor la comportament, se pare ca barbatii nu isi aleg ca partenere pentru o relatie de durata femeile care par usuratice. La inceput, abtine-te sa faci comentarii cu conotatii sexuale; poti flirta foarte bine si prin atingeri inocente pe brat sau genunchi.

Nu sare in pat de la prima intalnire
Desi poate parea paradoxal, barbatii nu vor numai sex de la o relatie de durata. Sexul schimba foarte mult dinamica unei relatii, tocmai prin modul diferit in care este perceput de femei si barbati. In timpul sexului, in organismul femeilor se elibereaza un hormon numit oxytocina, care le face chiar sa se indragosteasca de partenerul lor. Astfel, este foarte posibil ca femeile sa se implice prea mult intr-o relatie numai din aceasta cauza, si barbatii fug de implicatii nedorite. Sfatul Lisei Daily este ca femeile sa astepte macar o luna pana cand sa treaca la urmatorul pas in relatia lor.

Sa faca mici gesturi prin care sa arate ca ii pasa
Nu e nevoie sa ii cumperi cadouri si nici sa te arati extrem de pasionala in pat, zilnic, pentru ca ce e mult strica si totul devine obositor la un moment dat. E frumos insa ca din cand in cand sa il scoti la o plimabare, sa ii faci tu o surpriza, sa ii gatesti felul de mancare preferat, sa ii cumperi un album la care visa de mult sau o carte, sa ii calci camasile sau sa i le aranjezi pe scaun pentru a doua zi, sa ii cureti geamul de gheata daca pleci tu prima de acasa... mici gesturi care ii vor arata ca tii la el si stii de ce are nevoie.

Sa fie alaturi de el in momente importante
E vorba atat de serviciu, cat si de familie. Se pare ca barbatii se simt bine cand sunt acompaniati de o femeie puternica, vesela si inteligenta... la petrecerile office sau in sanul familiei.

Sa nu fie stresanta
Asta este ceva important, pentru ca barbatilor nu le place sa fie presionati sa faca ceva ce nu vor. Femeia ideala nu il suna de zeci de ori la telefon, nu ii da sute de emailuri si nici nu face aluzii la un eventual viitor impreuna. Barbatilor le place sa se lase dusi de val si nu se poate spuen ca e o ideea rea... daca sunt sanse ca relatia sa creasca si sa evolueze, atunci asa va fi.

Sa impuna respect
Barbatilor nu le plac femeile supuse, pe care stiu ca le pot minti fara sa fie prinsi... cel putin nu pentru o relatie de durata, serioasa.

Sa fie compatibili din mai multe puncte de vedere
Desi nu trebuie sa aveti aceleasi pareri despre absolut orice subiect, e de preferat, totusi, sa aveti aceleasi conceptii despre bani si maniere.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de durata

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0