Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uleiurile esentiale pentru frumusetea tenului

Uleiurile esentiale pentru frumusetea tenului
Dupa cum ai observat, incetul cu incetul ne intoarcem spre remediile naturiste, spre metodele naturale de ingrijire. Intre acestea, uleiurile esentiale pentru ten sunt foarte la indemana. Fiecare planta are insa proprietati specifice, iar uleiurile extrase au si ele particularitati pe care este bine sa le cunosti pentru a profita la maximum de ele. Ai tenul uscat, atunci stii ca ai nevoie de uleiul de germeni de grau. Pentru tenul gras...


Uleiul de germeni de grau: ten uscat, ten matur, ten acneic
Contine foarte multi antioxidanti si vitamina E, acesta repara celulele pielii afectate de soare, poluare sau stil de viata nesanatos. In acest fel, previne imbatranirea prematura. Este adesea inclus in podusele ce trateaza eczemele si psoriazisul, deci este util si la calmarea pielii inflamate, la reducerea vergeturilor si a cicatricilor. Hidrateaza pielea in profunzime.
Uleiul de jojoba: ten gras, ten normal
Extras din arborele de jojoba. Are un continut foarte apropiat de cel al sebumului produs in mod natural de pielea noastra. In acest fel, poate ‘pacali’ pielea ca a produs suficient sebum, reducand productia lui naturala. Este adesea inclus in produsele cosmetice, caci nu se degradeaza in timp. Intra imediat in piele este non-alergic si poate fi folosit si pentru pielea din jurul ochilor, ca demachiant sau component al rujurilor.
Uleiul de avocado: orice tip de ten
Util in special pentru tenurile mature, cu pete solare. Contine sterolini care reduc aspectul neplacut al petelor solare si psoriazul sau eczemele. Uleiul de avocado intensifica productia de colagen si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si datorita vitaminelor A, B, D si E, dar si a continutului de potasiu, beta-caroten si lecitina. 
Uleiul din seminte de struguri: orice tip de ten
Are antioxidanti din plin si ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, luptand cu imbatranirea acesteia. Este un puternic hidratant care nu astupa porii si ajuta la regenerarea celulelor. Se absoarbe rapid si contine flavonoizi ce inhiba reactiile alergice.
Uleiul din seminte de susan: orice tip de ten
Este un fel de rege al celorlalte uleiuri, caci are proprietatile tuturor celorlalte: protejeaza, regenereaza, previne ridurile, se absoarbe usor, nu astupa porii, hidrateaza, are porprietati antibacteriene si multi antioxidanti. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea tenului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hidratarea pielii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre uleiuri esentiale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0