Folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea diverselor afectiuni, echinaceea este recunoscuta ca fiind un medicament naturist “bun la toate”. Contine uleiuri esentiale cupru, fier, tanin si vitamine.
Se gasesc pe piata numeroase produse care contin echinaceea, recomandate pentru stimularea imunitatii organismului.
Cum se prepara infuzia de echinaceea?
Se adauga 1-2 lingurite de echinaceea la o cana de apa fierbinte. Atunci cand sunteti racita puteti bea zilnic 3 cani cu ceai de echinaceea.
Studiile au demonstrat ca echinaceea este eficienta in tratarea infectiilor cu candida pentru ca are efecte antifungice si antibacteriene.
Echinaceea - beneficii pentru sanatate
- vindeca bolile respiratorii;
- stimuleaza sistemul imunitar sa lupte impotriva infectiilor;
- amelioreaza durerile de gat;
- grabeste vindecarea ranilor;
- trateaza psoriazisul, artrita, eczemele si alte boli ale pielii;
- detoxifiaza organismul;
- este utilizata pentru combaterea stresului si a oboselii;
- trateaza indigestia.
Contraindicatii
Echinaceea este contrainidicata persoanelor care iau tratamente cu imunosupresoare, celor care sufera de tuberculoza, diabet, SIDA.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii
















































