Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodia ta si solstitiul de vara. Vezi ce se va intampla

Zodia ta si solstitiul de vara. Vezi ce se va intampla
Pe 21 iunie are loc solstitiul de vara in emisfera nordica, adica acel moment din care durata zilei incepe sa scada si cea a noptii sa creasca. Solstitiul de vara are si o semnificatie astrologica: soarele se muta in semnul Racului si da o noua lumina asupra doua planete, Pluto si Uranus - puterea si razvratirea. Este o perioada in care poti beneficia de multe oportunitati de schimbare, transformare si intinerire. Este recomandat ca fiecare semn zodiacal sa fie flexibil si sa se lase dus de val. Despre cum si unde anume va trebui sa iti canalizezi energia, in functie de zodie, vom vorbi in continuare...


BERBEC. Sunt sanse mari sa te confrunti cu o lupta pentru putere legata de casa sau de familie. Incearca sa iti mentii pozitia, insa fii atenta si la sentimentele celorlalti.
TAUR. Nu stai prea bine la capitolul comunicare in perioada asta, asa ca profita din plin de rezerva de rabdare pe care o ai in tine si ia lucrurile pe rand, fara sa te grabesti. Nu uita ca o vorba buna face de o mie de ori mai mult bine decat una rea.
GEMENI. Va trebui sa acorzi o mare atentie finantelor, banilor, zona de care nu esti deloc multumita... dar nu lasa acest mic detaliu din viata ta sa te demoralizeze. Banii nu sunt atat de importanti ca sa fii fericita, iar daca iti vei rememora sistemul de valori, vei vedea ca totul va fi bine.
RAC. Persoana care este in centrul atentiei... esti chiar tu! Desi nu vrei asta si mai degraba te-ai ascunde si in gaura de sarpe, n-ai ce face si trebuie sa faci fata tuturor problemelor. Mai mult, in loc sa dai inapoi, incearca sa pui piciorul in prag si sa iti confrunti temerile.
LEU. Desi esti genul exuberant si caruia ii place sa se desfasoare in toata splendoarea, ar fi bine sa folosesti solstitiul de vara ca pe o ocazie de odihna si incarcare a bateriilor. Pentru semnul tau zodiacal, e recomandabil sa visezi mai mult si sa te retragi in singuratete, mai degraba decat sa socializezi.
FECIOARA. Esti putin agasata de prieteni si de oamenii din jurul tau in general, pentru ca fiecare iti cere ceva sau are nevoie de ceva de la tine in perioada asta. Nu te enerva inutil si invata sa echilibrezi nevoile lor cu ale tale... este singurul mod in care o vei scoate la capat.
BALANTA. Coincidenta sa nu, cert e ca in perioada acestui solstitiu de vara te gandesti numai si numai la reputatia ta. Incearca sa pui in balanta toate lucrurile care te definesc si sa transmiti mai departe mesajul despre cine esti tu cu adevarat si ce vrei sa faci. Odata ce vei stii cine esti si ce vrei de la viata, lumea nu iti va mai parea atat de intunecata.
SCORPION. Solstitiul de vara vine cu o lupta interioara cu propriile credinte, in urma careia incerci sa iti dai seama care e rostul vietii. Nu te ingrijora si priveste partea pozitiva: cu cat te vei gandi mai mult si vei clarifica aceste probleme odata pentru totdeauna, cu atat mai bine va fi pentru tine.
SAGETATOR. Cu sufletul mereu departe, tu navighezi acum in ape adanci. Multe emotii si sentimente pe care preferai sa le tii ascunse, ies acum la suprafata. Cu cat iti confrunti mai mult temerile acum, cu atat mai mult loc liber vei avea pentru noi oportunitati.
CAPRICORN. Te gandesti numai la relatia pe care o ai cu partenerul de viata si cu toti cei din jur. Desi nu e o perioada tocmai buna pentru tine din punct de vedere al socializarii, e totusi momentul sa treci peste vechile relatii care te tineau prizoniera si iti urateau viata.
VARSATORUL. Profita de solstitiul de vara si ingrijeste-te de sanatea ta. Ai grija ce mananci si fa mai multa miscare. Incearca sa te umpli de energie si vei fi mai fericita.
PESTI. Solstitiul de vara iti aduce in centrul atentiei creativitatea, copiii/familia si romantismul. Lasa-te cuprinsa de acestea si pune-le pe lista ta de prioritati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre perioada

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0