170 gr zahar
1/2 cana apa
2 linguri miere
2 lingurite flori de levantica uscate
1 kg capsune, curatate si taiate pe jumatate
frisca
Preparare:
Pune la foc potrivit 1/2 cana zahar, 1/2 cana apa, mierea si florile de levantica, amestecand din cand in cand pana se dizolva zaharul. Da focul la potrivit si lasa sa fiarba pana incepe sa miroasa a levantica (cam 3 minute), dupa care strecoara siropul. Siropul de levantica poate fi facut cu 1 zi inainte si apoi pastrat acoperit la temperatura camerei. Aseaza capsunele intr-un castron mare, toarna deasupra siropul de levantica, cald, si zdruncina castronul ca sa se amestece. Se serveste imediat, cu frisca deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!