170 gr zahar
1/2 cana apa
2 linguri miere
2 lingurite flori de levantica uscate
1 kg capsune, curatate si taiate pe jumatate
frisca
Preparare:
Pune la foc potrivit 1/2 cana zahar, 1/2 cana apa, mierea si florile de levantica, amestecand din cand in cand pana se dizolva zaharul. Da focul la potrivit si lasa sa fiarba pana incepe sa miroasa a levantica (cam 3 minute), dupa care strecoara siropul. Siropul de levantica poate fi facut cu 1 zi inainte si apoi pastrat acoperit la temperatura camerei. Aseaza capsunele intr-un castron mare, toarna deasupra siropul de levantica, cald, si zdruncina castronul ca sa se amestece. Se serveste imediat, cu frisca deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
