170 gr zahar
1/2 cana apa
2 linguri miere
2 lingurite flori de levantica uscate
1 kg capsune, curatate si taiate pe jumatate
frisca
Preparare:
Pune la foc potrivit 1/2 cana zahar, 1/2 cana apa, mierea si florile de levantica, amestecand din cand in cand pana se dizolva zaharul. Da focul la potrivit si lasa sa fiarba pana incepe sa miroasa a levantica (cam 3 minute), dupa care strecoara siropul. Siropul de levantica poate fi facut cu 1 zi inainte si apoi pastrat acoperit la temperatura camerei. Aseaza capsunele intr-un castron mare, toarna deasupra siropul de levantica, cald, si zdruncina castronul ca sa se amestece. Se serveste imediat, cu frisca deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
