170 gr zahar
1/2 cana apa
2 linguri miere
2 lingurite flori de levantica uscate
1 kg capsune, curatate si taiate pe jumatate
frisca
Preparare:
Pune la foc potrivit 1/2 cana zahar, 1/2 cana apa, mierea si florile de levantica, amestecand din cand in cand pana se dizolva zaharul. Da focul la potrivit si lasa sa fiarba pana incepe sa miroasa a levantica (cam 3 minute), dupa care strecoara siropul. Siropul de levantica poate fi facut cu 1 zi inainte si apoi pastrat acoperit la temperatura camerei. Aseaza capsunele intr-un castron mare, toarna deasupra siropul de levantica, cald, si zdruncina castronul ca sa se amestece. Se serveste imediat, cu frisca deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
