Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa avem o viata fericita, echilibrata si sanatoasa

de Alina Ilie la 2018-02-13
Cum sa avem o viata fericita, echilibrata si sanatoasa
Somnul insuficient, alimentatia dezechilibrata, sedentarismul si obiceiurile zilnice nesanatoase pot avea efecte nocive asupra starii de spirit si a sanatatii mentale in general. Alimentatia sanatoasa si sportul ofera energie si vitalitate pentru functionarea corespunzatoare a tuturor organelor corpului uman.


Fiind constienti de efectele negative ale unui stil de viata agitat si recunoscand bolile si afectiunile la care suntem expusi din aceasta cauza, ne ramane o singura intrebare "Ce putem face pentru a avea mai multa grija de noi?"

Asadar, iata ghidurile care te invata cum sa iti protejezi sanatatea si cum poti duce o viata echilibrata:

Detoxifiere pentru o sanatate de fier

Regaseste-ti sanatatea, urmand cel mai grozav plan de detoxifiere! Victorie deplina in lupta cu kilogramele in plus! Iata solutia pentru o talie de invidiat! (...detalii aici >>)

Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa

Tibetul este un stravechi leagan de intelepciune, de experiente spirituale. Este locul unde yoginii, calugarii si ascetii ne dezvaluie puterile uriase ce salasluiesc in om. Vei descoperi, asadar, secretele tibetane care-i fac pe calugarii numarand ani peste 100 sa arate ca la 35!

50 de exercitii yoga pentru relaxare

Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale? Solutia pentru a fi sanatos? Pentru a avea un corp armonios, o minte linistita si un spirit mereu tanar? Ei bine, yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri.

Principiile echilibrului cu Tai Chi

Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale secolului in care traim. Te simti bombardat de informatii, tehnologia din jurul tau te copleseste? Ghidul practic Principiile echilibrului cu Tai Chi iti dezvaluie secretele unei vieti echilibrate pe care le poti pune in practica in fiecare zi. (... click aici pentru detalii>>)

Antreneaza-ti mintea cu Neurobic

Creativitatea, succesul si reusita in orice plan depind de sanatatea creierului tau! Daca va doriti sa fiti creativ, sa va simtiti implicat si multumit de munca pe care o faceti, daca vreti sa nu mai aveti mintea obosita in permanenta, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa va antrenati mintea.

Secretele dietei in functie de anotimpuri

Lucrarea iti va spune ce trebuie sa consumi (si ceea ce trebuie sa eviti cu desavarsire) in fiecare sezon, ce alimente ajuta in anumite afectiuni, cum sa slabesti in mod natural, etc.

101 afectiuni tratate cu ajutorul plantelor medicinale

Scapa de orice afectiune cu plantele medicinale potrivite! Cel mai sanatos tratament, fara efecte secundare, este acum la indemana ta!

7 solutii naturale pentru a scapa de Sindromul Colonului Iritabil

Scapa definitiv de dureri abdominale si balonare! Ghidul contine sfaturi simple si rapide pentru a stopa durerea si disconfortul cauzate de problemele tale digestive.

Vezi aici oferta completa >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre yoga

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0