Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai o piele frumoase si sanatoasa - secretul pe care trebuie sa-l afli

Cum sa ai o piele frumoase si sanatoasa - secretul pe care trebuie sa-l afli
Potrivit unui studiu realizat de psihologii de la Universitatea St. Andrews, cel putin 3 portii de fructe si legume consumate zilnic ne asigura o piele frumoasa si sanatoasa in doar cateva saptamani. Pentru a avea o piele tanara si sanatoasa trebuie sa avem o alimentatie echilibrata, bogata in legume si fructe proaspete.


O alimentatie sanatoasa, bazata pe legume si fructe proaspete, iti va aduce aportul de vitamine si antioxidanti necesar pentru a avea o piele fina si frumoasa. Poti consuma zilnic alimente bogate in vitaminele A, C, E, zinc si acizi grasi omega 3 si omega 6.
Organismul tau are nevoie de hidratare, asa ca nu uita sa bei zilnic cat mai multa apa. Consumul de doi litri de apa pe zi este benefic nu numai pentru ingrijirea pielii, ci si pentru sanatatea ta.
Cercetatorii i-au fotografiat pe cei care au participat la studiu si le-au analizat tenul inainte si dupa perioada de testare. Oamenii de stiinta au observat ca 3 portii de fructe si legume consumate zilnic timp de 6 saptamani sunt suficiente pentru mentinerea sanatatii si frumusetii tenului.
Fructele si legumele previn bolile de inima, reduc riscul de cancer, imbunatatesc digestia si ne protejeaza de problemele oculare.
Potrivit studiului, consumul de morcovi, varza si kiwi asigura un aspect sanatos si stralucitor al pielii in doar cateva saptamani. Iata care sunt beneficiile oferite de aceste alimente!
Morcovul este un aliment foarte sanatos, prin abundenta de saruri minerale si vitamine. Contine cantitati insemnate de fier, calciu, fosfor, magneziu.
Sucul de morcovi este un elixir al tineretii si sanatatii. Este usor asimilabil, avand un gust placut. Datorita proprietatilor sale, sucul de morcovi ajuta la imbunatatirea vederii si la regenerarea parului si a unghiilor. Intareste sistemul imunitar si intarzie imbatranirea. Iata aici o reteta de smoothie cu morcovi si mere!
Kiwi este un fruct sarac in carbohidrati si bogat in fibre. Este o sursa bogata de vitamina A, C si E, flavonoizi, carotenoide, potasiu, zinc, acid folic si magneziu. Dimineata, la micul dejun, poti savura un smoothie de kiwi cu banana, o bautura sanatoasa si energizanta.
Ti-e pofta de o salata? Incearca salata de varza. Varza contine antioxidanti, vitamine si minerale esentiale pentru sanatatea organismului. Vezi aici cum se prepara!


Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele frumoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe proaspete

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0