Cercetatorii de la Universitatea Ebraica din Ierusalim au realizat un studiu care analizeaza dieta musulmanilor in timpul Ramadanului, cand postesc intreaga zi si mananca la cina preparate bogate in carbohidrati. Acestia sustin ca pastele consumate seara, la cina, reduc riscul de diabet si afectiuni cardiovasculare.
La studiu au participat 78 de persoane care au fost impartite in doua grupuri: primul urma o dieta care presupunea consumul de carbohidrati la cina, iar celalalt grup consuma carbohidrati doar in timpul zilei. La finalul studiului a reiesit faptul ca primul grup se simtea satul o perioada mai indelungata si avea un nivel scazut al grasimii corporale comparativ cu celalalt grup.
Dieta Ramadan a dus la schimbari pozitive in profilurile hormonale ale celor care au tinut acest regim (a imbunatatit nivelul de zahar si de lipide din sange).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
