chifle
1 rosie mare, feliata
branza faramitata
pasta de tomate
busuioc uscat
Preparare:
Chiflele se taie pe jumatate, se aseaza in tava de cuptor se ung cu pasta de tomate, se presara busuiocul si branza si se acopera cu cealalta jumatate de chifla. Se da la cuptor pentru 5-10 minute.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
