Reteta de negresa de post este foarte simpla si se prepara cu putine ingrediente.
Pentru aceasta reteta veti avea nevoie de:
- 250 gr zahar;
- 100 ml ulei;
- 300 gr faina;
- 250 ml apa;
- 3-4 linguri gem de visine sau de caise;
- 2 linguri cacao;
- 1 plic zahar vanilat;
- 1 plic praf de copt;
- nuci.
Negresa de post - modalitate de preparare
Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam gemul (de visine sau de caise) si omogenizam compozitia. Turnam apoi 1 cana de apa (250 ml) si adaugam si zaharul vanilat.
Separat, amestecam faina cu cele 2 linguri de cacao si cu praful de copt si le adaugam peste compozitia din bol. La final adaugam si nucile maruntite.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tavetata cu faina si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute si se incearca cu ajutorul unei scobitori daca este coapta.
Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca, apoi se taie cuburi.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
