Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Negresa de post

Reteta zilei: Negresa de post
Iata o prajitura care se prepara rapid si este ideala pentru cei care tin post. Aflati mai jos cum sa prepara un desert delicios de post!


Va recomand astazi un desert ideal in Postul Pastelui: negresa de post.
Reteta de negresa de post este foarte simpla si se prepara cu putine ingrediente.
Pentru aceasta reteta veti avea nevoie de:
- 250 gr zahar;
- 100 ml ulei;
- 300 gr faina;
- 250 ml apa;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 3-4 linguri gem de visine sau de caise;
- 2 linguri cacao;
- 1 plic zahar vanilat;
- 1 plic praf de copt;
- nuci.
Negresa de post - modalitate de preparare
Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam gemul (de visine sau de caise) si omogenizam compozitia. Turnam apoi 1 cana de apa (250 ml) si adaugam si zaharul vanilat.
Separat, amestecam faina cu cele 2 linguri de cacao si cu praful de copt si le adaugam peste compozitia din bol. La final adaugam si nucile maruntite.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tavetata cu faina si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute si se incearca cu ajutorul unei scobitori daca este coapta.
Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca, apoi se taie cuburi.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare


Mai multe articole despre negresa de post

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre postul pastelui

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Negresa de post"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 6 =

Cele mai citite articole

Te-ai intrebat vreodata cum te poate ajuta ardeiul iute? Am gasit raspunsurile la aceasta intrebare ...
Nu e greu! Poti sa il sprijini si vei vedea cat de rapid scapa de timiditatea care il retine din a ...
Sa recunoastem, tuturor ne place sa fim in pas cu moda! Sezonul primavara-vara este aici si, cu ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Pare foarte interesanta prin varietatea alimentelor pe care le poți consuma. Mulțumesc.
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0