Ciupercile au un rol important in intarirea sistemului imunitar (cresc rezistenta organismului la actiunea bacteriilor si virusilor).
Sunt un substitut bun al carnii si dau senzatia de satietate pentru mai mult timp.
Ingrediente pentru ciuperci la cuptor:
- ½ kg ciuperci;
- ½ pahar ulei;
- ½ pahar de vin;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Modele de texte pentru nota 10 la Evaluarea Nationala 2021 clasa a VIII-a
Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a conform programei 2021 Elaborata de un grup de profesori coordonati de dna prof dr Oana Chelaru lucrarea are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- 2 rosii;
- patrunjel verde tocat;
- sare;
- piper;
- o capatana de usturoi tocat amestecat cu ½ pahar apa.
Ciuperci la cuptor cu usturoi - modalitate de preparare:
Se spala bine ciupercile si se pun intregi intr-o tava cu ulei, vin, sare, piper, rosii taiate felii, patrunjel tocat si apoi se introduce tava in cuptor la foc moderat. Cand a scazut vinul se adauga mujdeiul de usturoi si se lasa sa fiarba pana scade.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.51
din 5
- 37 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole