1-2 pulpe de pui dezosate
2 linguri ulei de masline
15 g lingura unt
1 ceapa mare, taiata marunt
1 catel mare de usturoi, pisat
2 linguri faina
3 cani supa de pui
800 g rosii pasate
1-1/2 lingurite zahar
1 ramurica de cimbru
sare si piper, dupa gust
un varf de cutit de busuioc si marar
Cum se prepara supa de rosii cu pui si busuioc:
Spala pulpele de pui si pune-le la fiert cu sare intr-o oala suficient de mare. Daca iti place mai multa carne, poti pune chiar si 4 pulpe de pui - important este ca la final vei folosi 3 cani din supa de pui; daca alegi sa pui si carne in supa de rosii ramane la alegerea ta.
Separat, incinge uleiul si untul la foc mic, adauga ceapa si usturoiul si lasa-le sa se rumeneasca putin; adauga apoi faina si amesteca bine. Adauga supa de pui, rosiile, zaharul, cimbrul, sare si piper dupa gust si lasa sa dea in clocot, amestecand continuu. Focul se da la mic, se acopera si se lasa sa fiarba vreo 40 de minute.
Cand e gata, adauga ultimele condimente si lasa putin acoperit, pana se mai raceste. La final poti pasa toata supa in blender. Se serveste calda sau rece, cu carnea de pui, smantana sau crutoane.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
