1-2 pulpe de pui dezosate
2 linguri ulei de masline
15 g lingura unt
1 ceapa mare, taiata marunt
1 catel mare de usturoi, pisat
2 linguri faina
3 cani supa de pui
800 g rosii pasate
1-1/2 lingurite zahar
1 ramurica de cimbru
sare si piper, dupa gust
un varf de cutit de busuioc si marar
Cum se prepara supa de rosii cu pui si busuioc:
Spala pulpele de pui si pune-le la fiert cu sare intr-o oala suficient de mare. Daca iti place mai multa carne, poti pune chiar si 4 pulpe de pui - important este ca la final vei folosi 3 cani din supa de pui; daca alegi sa pui si carne in supa de rosii ramane la alegerea ta.
Separat, incinge uleiul si untul la foc mic, adauga ceapa si usturoiul si lasa-le sa se rumeneasca putin; adauga apoi faina si amesteca bine. Adauga supa de pui, rosiile, zaharul, cimbrul, sare si piper dupa gust si lasa sa dea in clocot, amestecand continuu. Focul se da la mic, se acopera si se lasa sa fiarba vreo 40 de minute.
Cand e gata, adauga ultimele condimente si lasa putin acoperit, pana se mai raceste. La final poti pasa toata supa in blender. Se serveste calda sau rece, cu carnea de pui, smantana sau crutoane.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
