Ingrediente (pentru patru portii):
- 1 lingura cu ulei de masline,
- 1 ceapa mare,
- 3 catei de usturoi, curatati si feliati subtire,
- 2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), curatati de seminte si taiati cubulete,
- 2 dovlecei mijlocii, decojiti, taiati in doua pe lungime si apoi feliati,
- 1 lingurita rasa de maghiran uscat,
- 300 g pasta de rosii,
- 1 litru de supa de pui,
- 200 g tagliatelle prospete,
- 500 g piept de pui fara os, fara piele, taiat cubulete,
- ¼ lingurita de sare,
- piper negru macinat.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se caleste ceapa, apoi se pune usturoiul si se mai prajeste un minut. Se adauga ardeii, se acopera si se lasa cinci minute, amestecand din cand in cand. Se inglobeaza dovleceii, maghiranul, se acopera si se prajesc timp de circa sapte minute, amestecand din cand in cand.
2. Se toarna pasta de rosii si supa de pui si se aduce la fierbere. Se adauga tagliatellele si puiul, se face focul mic. Se acopera si se fierb cinci-opt minute. Se adauga sarea si putin piper.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
