Ingrediente (pentru patru portii):
- 1 lingura cu ulei de masline,
- 1 ceapa mare,
- 3 catei de usturoi, curatati si feliati subtire,
- 2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), curatati de seminte si taiati cubulete,
- 2 dovlecei mijlocii, decojiti, taiati in doua pe lungime si apoi feliati,
- 1 lingurita rasa de maghiran uscat,
- 300 g pasta de rosii,
- 1 litru de supa de pui,
- 200 g tagliatelle prospete,
- 500 g piept de pui fara os, fara piele, taiat cubulete,
- ¼ lingurita de sare,
- piper negru macinat.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se caleste ceapa, apoi se pune usturoiul si se mai prajeste un minut. Se adauga ardeii, se acopera si se lasa cinci minute, amestecand din cand in cand. Se inglobeaza dovleceii, maghiranul, se acopera si se prajesc timp de circa sapte minute, amestecand din cand in cand.
2. Se toarna pasta de rosii si supa de pui si se aduce la fierbere. Se adauga tagliatellele si puiul, se face focul mic. Se acopera si se fierb cinci-opt minute. Se adauga sarea si putin piper.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!