Ingrediente (pentru patru portii):
- 1 lingura cu ulei de masline,
- 1 ceapa mare,
- 3 catei de usturoi, curatati si feliati subtire,
- 2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), curatati de seminte si taiati cubulete,
- 2 dovlecei mijlocii, decojiti, taiati in doua pe lungime si apoi feliati,
- 1 lingurita rasa de maghiran uscat,
- 300 g pasta de rosii,
- 1 litru de supa de pui,
- 200 g tagliatelle prospete,
- 500 g piept de pui fara os, fara piele, taiat cubulete,
- ¼ lingurita de sare,
- piper negru macinat.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se caleste ceapa, apoi se pune usturoiul si se mai prajeste un minut. Se adauga ardeii, se acopera si se lasa cinci minute, amestecand din cand in cand. Se inglobeaza dovleceii, maghiranul, se acopera si se prajesc timp de circa sapte minute, amestecand din cand in cand.
2. Se toarna pasta de rosii si supa de pui si se aduce la fierbere. Se adauga tagliatellele si puiul, se face focul mic. Se acopera si se fierb cinci-opt minute. Se adauga sarea si putin piper.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
