Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce e bine sa mancam broccoli

De ce e bine sa mancam broccoli
O dieta sanatoasa si nutritiva este scopul principal al oricarui om rational. Iar unul dintre alimentele care nu trebuie sa va lipseasca din camara este broccoli. Citeste articolul de mai jos, pentru a vedea care sunt motivele afirmatiei anterioare.


Vedere
Broccoliul este bogat in vitamina A despre care se stie ca iti imbunatateste vederea. Contine si antioxidanti si compusi fitochimici care se gasesc in cristalin si, prin urmare, ajuta la sanatatea ochiului.
Imunitate
Sa mananci broccoli te ajuta la fortifierea sistemului imunitar, din moment ce contine minerale ca zincul si seleniul, pe langa vitamina C. Aceste ingrediente ale deliciului verde sunt benefice pentru mecanismele de aparare ale corpului.
Cancer
Minunea aceasta verde contine glucoraphaninul care se transforma in sulforan ce ajuta la prevenirea cancerului. Antioxidantii din broccoli sunt necesari in obstructionarea aparitiei cencerului de prostata, a celui cervical si de san.
Sanatatea oaselor
Este interesant de aflat ca broccoli este o sursa de calciu si este mai bogat in acest element decat orice produs lactat. Contine si vitamina K ce promoveaza taria oaselor.
Sanatatea inimii
Broccoliul contine B6, acid folic si luteina carotenoida care sunt niste soldati excelenti in lupta contra bolilor de inima. Incluzandu-l in dieta ta, vei preveni cu succes evenimentele cardiace, atacurile cerebrale si arteroscleeroza.
Diabetul
Broccoli este o leguma bogata in fribre si saraca in zahar. Prin urmare ajuta controlarea nivelului de zahar din sange.  Asigura-te ca mananci broccoli pentru a evita injectiile cu insulina pe viitor.
Banala raceala
Vitamina C este cunoscuta a fi un puternic antioxidant care are efect antiinflamator. In aceste conditii este alimentul de care trebuie sa ne bucuram atunci cand suntem raciti. Pune-l in salata sau fa o supa crema. Poti chiar sa-l adaugi la taitei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre broccoli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raceala

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0